Azam 2015 : Kembali menaip

Monday, January 12, 2015

| | |
Moga tahun 2015 tuan blog dapat merajinkan diri  kembali menaip. Dah lama sangat menyepi ni. Tak boleh jadi, so mari kita mula menaip dari hati. Ok start . . .


Kalau dulu seminggu tak update blog rasa bagai berkurun, nampaknya kini berabad juta ditinggalkan bersawang sebegini rupa. Salah siapa? :')


Rindu? Yeah rindu. Satu perkataan ini memang tak cukup untuk describe kan betapa rindu diri I terhadap blog. Perlukan sedikit ruang dan masa untuk melemparkan bibit bibit kata dalam ruang maya ini. Perlukan sedikit buah fikiran untuk menfail kan ayat. Masih berupaya lagi kah jari untuk menaip di ruangan ini?


Malu? Maafkan pemilik blog meninggal kan sebegini lama tanpa secebis kata selama setahun. Kini kononnya terasa mahu memberi ruang kembali untuk menaip ikut rasa di sini. I'm back ok InsyaAllah I will.


Terima? Masih adakah yang sudi membaca? Rasanya tuan blog mahu kembali. Senyum :)

4 komen dari sweety:

Afiqah Azmee said...

jom jom kembali bloggingg!! hihi sebagai catatan kita nnt gak kn boleh tunjuk kat anak cucu haha

Jay Chen said...

BLOG YANG SANGAT MENARIK

JOM SINGGAH..TERDAPAT PELBAGAI INFO MENARIK TENTANG KESIHATAN,KECANTIKAN SERTA BANYAK LAGI..

http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u

Nilam syapina said...

Mestila nak baca lagi

Nik Ainaa said...

selamat kembali cik Myra. :)