Tips kulit cantik licin gebu

Monday, November 25, 2013

| | |
Assalamualaikum


Hello there. Lama tak update blog tanda ke busy'an tahap lipas kudung agaknya? Huhu. Tapi blogging tetap di hati. Walau busy tahap cipanzi sekalipun masih singgah baca blog rakan blogger. Manis kan? Well, keep support each other tanda kasih sayang terpendam. Hewhew




So nak tanya how korang jaga kulit muka? Kalau dulu myra jenis spesis yang memang malas nak pakai set skincare bagai, tapi disebabkan rasa membuak-buak nak kulit cantik makanya gagahkan diri untuk try tempek itu ini dekat my skin.
So the result? Fantastic baby! Hewhew. Ya, kalau tahu dah lama try. Kulit idaman kalbu dah dapat tapi masih perlu improve lagi, nak flawless macam inject vit c and so on lah konon-konon. What? me nak inject itu ini memang idoklah. I paling takut skali jarum. Bole pitam tengok jarum tu, so alternative lain yang ada untuk buat kulit cantik is kita main tempek-tempek kat our skin yek.





Alhamdulillah syukur, berkat kesabaran membuahkan hasil. Even dalam sebulan penggunaan, memang dah nampak banyak improvement kat skin kite. The best part issssss tak perlu tempek foundation or bedak bila keluar! Sumpah lega senang hati tambah happy. Ramai antara kita tak ambil berat pon soal ni, tapi semua nak cantik kan? So ini rahsianya, dah try mesti puas hati. In Sha Allah dengan izinNya sayangss.





Bila keluar sekarang just pakai daycream. Kulit dah bebas dari bahan chemical. Foundation dah boleh letak tepi. Keluar rumah dengan naked face memang awesome! Tambah confident dalam diri plus jimatkan masa, hanya calit sedikit eyeliner dan lip balm dah cukup untuk elak kulit muka nampak kusam.

Teringat kata ni, 'Natural is beauty'. Ya soooo true. So apa rahsianya? Tadaaa. Wonderglow dan ibu putih cukup untuk buat kulit nampak glowing dan bebas kusam. Really a good combination. Are you ready to glow? Come on, give a try! Gelombang wonderglow memang hebat, selalu out of stock makanya bila stok dah limited tinggal dalam 20set terus kena restock. Kalau idok, pening nak cari agent lain yang ada stok dalam tangan.





Gelombang ibu putih pon apa kurangnya. Memang meletop uollsss. Alhamdulillah syukur, dapatkan ibu putih yang original dan effective ya. Ibu putih ni pati segala krim pemutih okie. Sesuai untuk yang nak cerahkan skin dan hilangkan parut, kecilkan pori-pori segala. Cara pakai untuk kulit muka seeloknya kite mixkan with any night cream tau. Myra dah cuba, anda bila lagi? huhu. Effect? Alhamdulillah ramai customer puas hati dan kasi kite very positive feedback. Syukur. Nak tahu ibu putih tu berkesan ke idok, try korang tengok feedback customer dari seller tu sendiri ya.





Visit www.ibuputihshop.com untuk dapatkan banyak jenis produk for your skin. Produk yang sangat effective sahaja yang dijual di sana ya termasuk ibu putih ni. Hopefully dapat selesaikan masalah skin korang. Eye set ada, face serum ada, produk untuk selesaikan masalah hairfall ada, produk untuk gain weight ada, slimming product pon ada. Lailailai, semuanya good good tau. Produk yang terpilih dan effective only.



Senang cerita, produk penjagaan yang lengkap dari hujung rambut sampai hujung kaki ada di sana. Testimonial with positive feedback from our own customer pon banyak sangat dah, boleh check our website ya. Price pon sangat affordable dan cheaper than other online shop darlings. Kita try our best untuk kasi best price for u guys okie. Khas untuk pembaca blog myravea, dapatkan baucer RM5 tanda kasih sayang buat anda. Hihi. Till then. Take care people! 




Website : www.ibuputihshop.com
Instagram : @ibuputihshop
 0129450500



8 komen dari sweety:

bella hamzah said...

berseri2 muka cik myra kita sekarang nmpk flawless n nmpak matang u.. :)

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Shida Radzuan said...

mcm best jer kesan dia..kalau akak nk try akak PM myraa k :)

Nur Kamsinah said...

cantik kulit myra :)

Mommy Suci said...

Jom visit & follow blog saya di http://mommysuci.blogspot.com

Miss Fatyn said...

Awak,baca ni.. I'm so worried kalau jd pada Awak. Dia ni pkai collagen tp muka jd teruk. And yg wat sy tertarik nak gtau Awak ialah, dlm komen2 dia penuh org bcerita pasal wonder glow.. See

http://knnessa.blogspot.com/2014/02/awas-aku-dah-buang-set-collagen-plus.html?m=1

Fatimah Bt Tony said...

Perkongsian yang sangat menarik. 😊

Jay Chen said...

THANK FOR SHARING...SANGAT MENARIK

JOM SINGGAH..TERDAPAT PELBAGAI INFO MENARIK TENTANG KESIHATAN,KECANTIKAN SERTA BANYAK LAGI..

http://suppl3m3nt4u.wix.com/suppl3m3nt4u