Kad Raya masih tak lapuk ditelan zaman?

Monday, August 26, 2013

| | |
Assalamualaikum.


Masih di dalam mood raya kah anda semua? Belum habis tempoh sebulan raya nampaknya kuih raya di dalam balang bakal menempuh saat-saat kekosongan dek kerana tuan rumah kerakusan menikmatinya. huhu. Btw, alang-alang menyeluk pekasam, Salam Aidilfitri buat kalian ya. 


Alhamdulillah, this year masih ada lagi teman yang sudi kirimkan kad raya. Thanks buat teman blogger yang baik hati, sayang korang mehhh!! Nampaknya tahun ni ramai yang berkesempatan memberi dan menerima kad raya. Bravooo buat kalian yang masih mengamalkan tradisi kad raya. *clapping


Thanks HAFIZ RAHMAN buat kad raya yang paling terharu ni, siap ada gambar penerima kad. hee


Thanks www.duniashida.com ,teman blogger yang supportive.<3


Thanks www.kisahemasputih.com ,another supportive blogger <3 . Terselit sekali duit raya dari www.fizgraphic.com



Dulu tak sangka dari blog boleh making friends by online sambil eratkan silaturrahim sesama insan. hehe. Now terbukti even tak pernah berjumpa face to face but still boleh buat teman bukan? Inilah yang dinamakan sebagai sahabat alam maya. huhu. Love Y'all !


9 komen dari sweety:

Emas Putih said...

hehehe kak uzu baru baca :) thanks ^^

dear xila said...

ukhwah antara blogger best kan heee

Shida Radzuan said...

sama2 myra :)

Liza Razak said...

seronok kalau dapat kad raya ni...teringat masa bertukar2 kad raya zaman sekolah2 dulu :)

Amyma Omar said...

saya follow sini.. ^_^ jemput join GA ni tamat 14.10.2013

http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

tenku butang said...

wah.. bestnya dapat kad rayaa

Yumida Huda said...

beznye dpt kad raya
lama dah x merasa kad raya
masa sekolah menengah dulu mmg trend bg kad raya sesama rakan
siap pesan soh balas lg..hihi

follower ke 6218..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
http://umikasum.blogspot.com

Eraz Fadli said...

ERAZ follow sini untuk GA October by Emas Putih

http://www.erazfadli.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html

Asmar Arafad said...

follow here..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/ga-october-by-emas-putih.html