Tema warna baju raya glamour 2013

Wednesday, July 31, 2013

| | |
Assalamualaikum

Alhamdulillah, tiba sudah sepuluh malam terakhir Ramadhan. Waktu kemuncak semangat untuk perbanyakkan amal ibadah. Jangan bersemangat nak sambut Aidilfitri je yang lebih ya. hewhew. 


Apa tema baju raya korang tahun ni? or masih ada yang belum mencari? I'm pretty sure masih ada lagi yang belum membeli baju raya bukan? Buat yang masih belum membeli, belum terlambat lagi untuk korang follow "color of the year" tahun ni which is EMERALD! 



Memang glam habis rasanya kalau dapat sarungkan baju raya warna emerald ni. Dari tak minat warna hijau pon boleh jatuh hati tau kononnya nak up to date lah bila ikut color of the year. kuikui.



Pabila kaki melangkah ke sana sini even dalam butik maya ni pun, i've realized that koleksi peplum untuk raya merata-rata! Makanya raya this year, ramailah si hawa yang mengenakan peplum. Terasa ala-ala Saloma gitu.

Shawl halfmoon lace, koleksi dari Hawa Hijabi

Koleksi dari d.ratu.bridal

Koleksi dari minaz boutique

Koleksi dari Jovian Mandagie

Koleksi dari buttonmybuttons


Koleksi dari clothesologyx


Cantik cantik semuanya! Rambang mata memandang. Cepat grab kalian! Last but not least, tema warna baju raya awak semua pula apa ya? *wink



11 komen dari sweety:

Nur Kamsinah said...

cantik... kebetulan baju sanding nanti colour ni :-)

cha said...

wah cantik-cantikla. nasib i dh beli baju raya kalau tak m,esti nak beli lg ni hehe. i tema rahsia haha

Anis Athia said...

Alamak, tak terikut tema warna la pulak.. Sempat lagi ni nak beli.. Hihu ^_^

P/s : baju raya anis pink purple ^_^

Sheda ucu said...

wahh color nih menarikk syg baju dah siap temph huhu...

nurul harnani said...

nice colur la. nampak fresh aje..

salam ukhuwah dr nanie ^_^

Ieyra Ghani said...

Salam..Ieyra Ghani sedang mencari sponsor bagi Giveaway akan datang..Baca siinii :)

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/p/blog-page_2.html

Ain Dzaya said...

warna emerald ni sesuai untuk yang nak tampil gorgeous..

Aisy Athirah said...

cantiknye..

diaristira.blogspot.com

i singgah i follow and making friends ^^

eVa said...

cantek sgt warna emerald.. tp raya tadi pakai coral jer.. skrg na carik kaler green mint utk adek kawen hujung taun ni.. not bad kalo pilih warna ni kan

caliph shuriken said...

lawa baju raya diorg.. diorg pun lawa2 jgak, hikk...

Zana Hassan said...

follow for gA :)