Shawl Halfmoon dari Trisha Bella

Monday, July 1, 2013

| | |
Assalamualaikum.

Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma, opss Ramadhan pun belum tiba tapi mood nak raya kian terasa. Hewhew. Tercari-cari shawl yang cantik dan affordable? So, why not raya kali ni kita sarungkan halfmoon shawl yang kian menjadi kegilaan si ladies abad ini. 


Ditambah pula orang perempuan ni bila tiba saat nak raya, nafsu shopping semakin membuak. Kononnya nak rasa semua serba baru di pagi raya. Phew. So, Myra pon tak lari dari nafsu nak dapatkan shawl halfmoon ni.


Buat korang yang merupakan pengguna tegar shawl, bolehlah cuci mata di online shop TRISHA BELLA. Buat yang tak tahu cara untuk pakai shawl halfmoon pula, team Trisha Bella ada sediakan tutorialnya.



Makanya, cepatlah grab sementara masih banyak design shawl yang cantik  menawan kalbu ni. Btw, bukan setakat ada halfmoon plain tau, yang bercorak pon ada. Nice! Jangan lupa cuci mata ya. 





5 komen dari sweety:

Umie Artoqiemie said...

sumpah lawa.. hehe..

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,

Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

Shida Radzuan said...

MYra :)
lama akak xsinggah sni bz dgn kerja huhuh..akak blm pernah guna shawl tp hadiah byk dapat shawl nnt kena try juga ni tgk myra pkai sng jer hehee :)

ekin schmidt said...

kalau masuk rumah kaca tu makan anggur free ke tgk2 je?
manis tak rasa?
belum sampai lg sni..huhu

zeera lily said...

subhanallah.... cntik nya tempat...
boleh feeling2 mcm kt oversea gitu..
dkt sik, kedah ye.. in shaa allah nk sampi sana juga.... =)
btw, blogwalking sini.. jmput follow http://belogzeera.blogspot.com/