Review : My Favourite Foundation, Molly BB Doll Foundation!

Friday, June 21, 2013

| | |
Assalamualaikum.





Hye ladies! Today I nak review tentang foundation pula. I'm pretty sure korang pon ada favourite bb cream or foundation masing-masing kan? So, this time myra nak kenalkan korang dengan Bb Doll Foundation yang sangat best setakat ni. Terus fall in love with this foundation tau. Awesome!


Dan yang paling myra teruja ialah ada banyak advantage bila pakai produk ni. Kiranya all in one lah. Dah tak perlu lagi beli pelembap dan sunblock tu sebab semuanya dah lengkap dalam bb doll foundation ni. 




Teksturnya sangat halus dan ringan tapi dapat covered eyebag, pimples, scars, pigmentation dan garis halus tau! Sangat sesuai untuk daily use, dinner, birthday party dan event. Tak percaya? Girls, give it a try okie. Myra calit sikit je pon dah cukup, tak perlu calit tebal-tebal. 


The most important things is, bila korang pakai bb doll foundation ni ur face bakal nampak natural dan tak nampak macam tepong gomak makeup tebal itu. Phew. Bertambah sayanglah dengan bb doll foundation ni. 



By the way, Bb doll foundation ni just ada satu kod warna je tau. But, even ada one code only its still sesuai untuk semua jenis kulit. Bila apply, dia akan ikut warna kulit kita .So uols tak perlu nak pening kepala pilih kod warna yang sesuai dengan warna kulit korang. Simple kan? 



Kesan bb doll foundation ni, dapat jadikan wajah korang nampak gebu, licin dan glow gitu.  Siap long lasting lagi. Great! My favourite bb cream@foundation is bb doll foundation, so how about you? 


Kelemahan bb doll foundation ni ialah ianya selalu sold out! So sebelum sold out, better korang grab cepat-cepat. Tak rugi pon kalau korang try,  myra pakai sebulan dua pon tak habis lagi sebab just apply sikit pon dah cukup sangat-sangat. 




Berminat untuk order Bb Doll Foundation? Jom order di sini:




5 komen dari sweety:

Umie Artoqiemie said...

lawa hokay? :D

Shida Radzuan said...

mcm menarik jer nama dia pn tertarik dah BBDOLL FOUNDATION ^_^

*ala comel jer yg promot tu pon hehee.. :) myra xpkai pon dah cute :)

Syafiqah Hashim said...

woww, mcm best je..nak try lahh..
berapa satu bekas tu?

myraVea said...

Harga dalam RM50 dear. :)

June L. said...

Your pictures are stunning - and glad you like that foundation! I've never heard of it, but I'm in need of a new foundation soon, so i'll research more on this one! c:

Junniku blog [Click!]
- A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!