Blog Myravea berwajah baru

Thursday, June 13, 2013

| | |
Assalamualaikum. . .




Perasan tak template sudah bertukar? Yippie! Sangat happy dapat editkan template berwajah baru for my own blog. Alhamdulillah, syukur. Lately sangat kurang masa dengan blog sendiri sebab banyak masa terluang designkan blog dan tempahan design yang lain. Do u know how I feel? Ke'jealous'an semakin menguasai diri.


Sampai satu tahap dah bosan mengadap blog sendiri. Opss, hanya jemu memandang wajah blog yang sama tiap hari. So, ive decided untuk luangkan masa mengedit blog sendiri. Masa untuk ketepikan yang lain bermula! huhu




I dunno how about u but for me, bila kita dapat something yang baru semangat dia lain sikit. Rasa kepuasan menguasai diri bila kita pandang benda baru, dapat benda yang kita suka. So that's the reason why myra berhasrat untuk tukar template baru setelah cukup setahun template lama bertapak di blog ni. Kononnya nak topup semangat untuk rajin update blog. :')



Konsep kali ni sangatlah more to lady lady gitu ditambah dengan pinky, kerawang, diamond serta rose. Rose? Actually sejak dua menjak ni hati terpaut dengan bunga ros. So jangan curious sangat bila tengok blog dah dihujani dengan bunga ros serta blink blink ya. Dalam hati ada taman tapi taman bunga ros tu tak nampak lagi kewujudannya. Huhu. Suddenly I feel like maccik maccik. Urghh. Do I? Huaa...



For those yang bertanya whether tempahan masih dibuka atau tidak, jawapannya ialah yes tempahan masih dibuka. Hope sabar menanti giliran masing-masing ya. Much appreciated.



Thanks for reading dear!

8 komen dari sweety:

Shida Radzuan said...

cantiklah nampak lain dr yg lain..amboii mate dia heheee :D

YaNa Yassin said...

Nice,... sejuk mata memandang gituee :)

Cik Nathrah said...

myra! akak punye blog tu dari 2011 tak tukar2 template. haha! sebab dah lupa nak buat camne..maklum la update blog pun 2 bulan sekali. hehe...

Aecha Charmy said...

Cute cute :) :)

NJihe.am said...

Salam singgah. Comel je header.

MiSz fiFiEyQa said...

lovely!!cantik sangat dengan rose yg bertebaran..rasa dlm taman kejap..hehe

Nys Anis said...

cantik and adorable . but i think u should work on buat website pulak . mesti meletup gitu

AmalinaRahim said...

cantikkk laaa awak. kita pun suka bunga ros. warna pink~ jom singgah blog kita plak http://thetrulyamalina.blogspot.com/2013/06/minyak-wangi-original-terus-dari-kilang.html