Jom Join Bloglist Myravea!

Tuesday, May 7, 2013

| | |

Assalamualaikum.



Memandangkan bloglist sunyi dari post-post baru dari rakan blogger makanya jom kita exchange link blog beramai-ramai. Setelah sekian lama bloglist tidak di update, kehausan post yang paling latest abad ini sudah pasti. huhu.


At least, bila sunyi dapatlah myra blogwalking di blog-blog korang. So, kali ni myra malas nak buat segmen. Dan cara paling senang ialah:



  1. Letakkan link blog myra di bloglist korang then komen di entri ini.
  2. Letakkan banner "Jom join bloglist myravea" di sidebar blog korang &  link kan ke blog myra.


Simple bukan? Myra akan check satu persatu dan masukkan terus link blog korang di bloglist blog myra. Kalau korang rajin dan banyak masa, bolehlah war-war kan di entri blog korang. Hihi. Selamat ber exchange bloggers!









7 komen dari sweety:

Shida Radzuan said...

jap akak buh kat fanpage lah ..hehee :)

Khai AngeL said...

Salam.. Hello Myra :)

Khai dah Letak Myravea.com kat blog List Khaiangel.com.. Sebelum post ni ada =P.. Slalu singgah kat sini ^_^

zafirah said...

nak j0in bloglist myra :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com

Nies alhaQ said...

Comelllnyaaaaa =)

Nies alhaQ said...

Sy dah letak awak dalam bloglist sy. =)

Azielah Rahim said...

visit me back :D

http://butterfly-sweetsour.blogspot.com/2013/05/dinky-wink-myravea.html

emmadiana said...

saya follow sini :) awak canti :)