Hasil solekan yang cantik dari Perfect365

Thursday, May 9, 2013

| | |

Assalamualaikum.

Alangkah berbunga-bunga bahagianya hati jikalau tangan dapat hasilkan solekan yang awesome seperti gambar-gambar di bawah. Jujur dari hati myra tak pandai nak bersolek lebih-lebih sebenarnya. Cukup dengan solekan cincai dengan hanya tonyoh eyeliner, blusher sikit dan lipbalm then sudah siap untuk keluar. hewhew


So, aplikasi Perfect365 sememangnya superb bukan untuk kita-kita yang tak pro bersolek ni? Misalnya anda tidak menconteng muka sekalipun, korang dah boleh enjoy klik klik bersolek dengan aplikasi ni. Phew. Laju dan tangkas bersolek dari smartphone dan siap untuk diupload! kuikui


Lepas adanya aplikasi ni, hopefully korang tak terbulat mata tengok wajah manusia di dalam gambar semuanya flawless dan pandai bersolek belaka. Penipuan semata yang hanya ada di alam maya tidak di alam nyata. 



Marilah kita beramai-ramai melihat hasil solekan dari aplikasi Perfect365 di bawah. hihi
Rose                                         Charms
Frosty                                         Tropics

Angel                                                    Velvet


Kelebihan lain dari aplikasi Perfect365 ialah? Hidung kita yang tak berapa nak mancung ni dapat diedit menjadi mancung ala Taylor Swift. Triple awesome! Bolehlah para manusia semua perasan hidung mancung bak seludang sebentar. hewhew. 




Thanks for reading!

JEMPUT "JOIN BLOGLIST MYRAVEA" di entri sebelum ni ya. 



14 komen dari sweety:

zetty said...

Comel la anda nyer blog... boleh ajar saye x??? blog syae dull jer...
kraziestlife.blogspot.com

Bro Framestone said...

Ala comelnya... nak try gak la guna benda tue

Shida Radzuan said...

uihhh..mmg comel..tp myra akak se xpkai pn tetap anggun..:)

myraVea said...

@zetty boleh2. Hehe. Untuk permulaan, try follow tutorial. Mula2 pening jugak, lama2 bolehla godek sendiri. Hehe

myraVea said...

@bro framestone Aiyakkk bro nak try ke? Haa sudahhhh. Apps no sesuai untuk gegurl je. Huhu

myraVea said...

@shida radzuan hehe. Akak ni. Agak best buat kulit nampak flawless gitu. Hihi

Dianaa said...

cantikk :D nak link, hehe

~Najah Mustapa~ said...

salam :D
singgah tengok

tenku butang said...

android teman dh to old.. x jumpa pun aplikas ni.. hu2

tenku butang said...

android teman dh to old.. x jumpa pun aplikas ni.. hu2

Nurulhuda Abu Hassan said...

oke fine !

Hda terus upload oke. bhahaha.

i love taylor swift, so why not kann hidong same :D

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik dari HV collection. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini juga sedang diadakan sehingga 30mei. Jangan lupa follow juga ye.. =)

Terima Kasih
http://hijab-valley.blogspot.com

Qaisyara Raihana said...

comelll. boleh jd model gincu ni. hekk >.<

http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/8-photo-shoot-bajet-hensem-abang-aku.html

dr. Tubagus said...

Comel sangat nih template blog. Sangat kreatif kawan. Salam kenal dari blogger Indon