Berdating dengan Celebrity Blogger, Fatin Liyana!

Thursday, April 25, 2013

| | |


Assalamualaikum.




Pertemuan tidak dijangka namanya jodoh bukan? So yes, actually tidaklah berdating sebenarnya. Hanyalah satu pertemuan yang tak diduga. Rasa happy menyelubungi diri. hewhew


Sedang enak berjalan window shopping bersama teman, terpandang seorang blogger comel dan sangatlah familiar. Tonyoh-tonyoh mata tak percaya sebab terdetik di hati, jauhnya dia merantau? Biar bona.


Bertemankan keberanian di jiwa, makanya tiba pula sesi bertegur sapa. Assalamualaikum sebagai pembuka bicara. Lega rasa, selamat kak fatin kenal myra. Phew. Kalau tak, agak shy shy meowlah alamatnya. Hehe. Kak Fatin, anda sangat comel dan friendly. Nice!


Then, what are you waiting for? Detik pertemuan mestilah diabadikan dengan gambar untuk dijadikan sebagai kenangan kan? Ecey kemain ayat baku ku. So, biarlah gambar menjadi santapan untuk entri kali ni. Engat PEACE engat Fatin Liyana. Hewhew.



Untuk menunjukkan kegilaan bergambar bersama, makanya gambar dibawah disajikan untuk korang. Phewwww.





Actually kak fatin tidaklah keseorangan but with her bff iaitu kak Datin Najahtul Iylia. So, perlulah untuk bergambar sekali dengannya. Tadaaaa!
 


Sebelum terlupa, tempat pertemuan kami ialah di Gurney Plaza, Penang. So, i'm wondering apakah aktiviti kak fatin dan kak najahtul iylia kat sini? Hehe. Its ok, yang penting at last dapat juga jumpa kak fatin setelah sekian lama menyimpan hasrat. Hope to see you again! Alhamdulillah, ini rezeki namanya.

17 komen dari sweety:

Shida Radzuan said...

wahhh kak shida pn nk jmpa dia juga..tp lbh rasa nk jmpa myra dulu ^_~

blh ke?? ^_^

Alia Erfani said...

saya follow blog yang cantik dan comel ni. wah. seronoknya dapat jumpa dengan FL. sy org penang juga. rugi ta dapt jumpa FL. hihihik

Mieya Atiera said...

Jauhnya kak fatiin berjalan. sampai ke Penang sana. Btw, best nya dapat jumpa ngan blogger retiss.

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

hafiz hafizol said...

la dah kalau wondering sangat, kenapa x tanya diorg buat pa p penang .. malu letuu...

SYAHRY EZZA said...

bestnyaaa...teringin jugak nak jumpa :3

Rin Saharina said...

FL simple je. tpi still cantik =)

tenku butang said...

untung lea dpt jumpa FL.. heee..

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

AiSyA LiEzA said...

hehehhe... comel2 jee :)

Nadhirah said...

bestnya ! :)
comel2 jer..

Bro Framestone said...

Dating xajak... awat muka macam......

Aniq Bukhary said...

No komen (tapi komen jg) :)

myraVea said...

@Shida Radzuan hihi. Pon bole kak.

myraVea said...

@Alia Erfani Thanks sudi follow dear.

myraVea said...

@Mieya Atiera Kann. Tula jauh perjalanan die. Hehe

myraVea said...

@hafiz hafizol hihi. Dah tanye dah.

Miss Ima said...

Love it