Baucer untuk pembaca blog Myravea!

Friday, April 12, 2013

| | |

Assalamualaikum


Awak hantu shopping? Kalau korang kaki shopping, mesti tak boleh tengok kedai yang tawarkan diskaun kan? Sure nafsu untuk shopping bakal membuak masa tu. hewhew



So, now ada 15% diskaun khas buat pembaca blog Myravea bila korang membeli di  TUDUNG2U!


Rasa tak sabar nak shopping tudung? Semestinya! Siapa yang tahan sabar bila tengok tudung dijual dengan harga murah then boleh dapat diskaun lagi kan? WAUUUU!

Ada shawl, tudung bawal, turban, inner syria, inner awning, kerongsang dan banyak lagi dengan harga yang murah! Jom cuci mata.

Tudung Bawal Bintang Sulama BatuTudung Bawal Bintang Sulama BatuTudung Bawal Sulam Tone Eksklusif
Tudung Bawal Bercorak CampurTudung Bawal LabuciTudung Bawal V-Shape Baby Leopard
Tudung bawal : Serendah RM5 - RM58

Selendang Half Moon ManikSelendang Half Moon LabuciSelendang Half Moon 2 Layer Polkadot Chiffon
Selendang Half Moon Manik BungaSelendang Half Moon ChiffonSelendang Half Moon Labuci
Selendang : Serendah RM18 - RM46

Anak Tudung Turban - CoklatAnak Tudung Turban - HitamAnak Tudung Turban - Kelabu
Turban : Serendah RM10!


Anak Tudung Syria BatuAnak Tudung SyriaAnak Tudung Awning Kecil
Inner syria+inner awning : Serendah RM8 - RM11


Kerongsang - PutihKerongsang - PelangiGrape Brooch - Putih
Keronsang : Serendah RM5 - RM24



Harga amatlah murah dan cantik! Ada banyak lagi tau, so jom cuci mata di website TUDUNG2U Masa korang beli, jangan lupa letakkan kod baucer :


VEA2013
(Sah sehingga 30 April 2013)



Jom beli dan borong di www.tudung2u.com.my


9 komen dari sweety:

Siti(zoey) said...

shopping jgn x shopping.menarik :)

Radenmas Boutique said...

Salam.. Boleh buat cover TL utk saya x? Brapa skali buat ya?

Zita said...

Hello....balas blogwalking. ..jika perlukan vitamin untuk kesihatan diri..jom ke blog saya...saya akan bantu...delivery throughout Malaysia. ..♥♥♥♥

Shida Radzuan said...

dear..tudung mcm ni xpkai la plak..kalo x leh beli..thanks sharing :)

Waney Zainuddin said...

salam kenal. 1st time blogwalking sini. jemput exchange link dgn saya (^_^)
WaneyZainuddin.com

Dkna Abza said...

shopping online..hehee.. dkna baru jer join segmen dari ben lebih kurang isu pendapatan secara online :)

sha (chirp chirp) said...

wow! cantgek2 sume. sha follow sini! #6029

jom! http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2013/04/simple-2nd-ga-by-chirp-chirp.html :)

Anonymous said...

How to delete comment that I have approved to published on blogger?
[url=http://www.bonoforbet.com/]bono bwin[/url]

Dkna Abza said...

eh.. jauhnya kat penang jumpa.. :)