Pengalaman shopping online di ZALORA

Monday, March 25, 2013

| | |


Assalamualaikum



Korang selalu shopping secara online tak? Kalau dulu, myra sendiri was-was nak shopping online. But now tidak lagi.
So, kali ni myra nak share dengan korang my experience shopping online at Zalora.com! Thanks Zalora for the free RM50 voucher. 

Tadaaa!!! Yeah, I shopping kasut kali ni ualls. Akibat bermacam-macam choice yang ada di Zalora, so mata menjadi rambang tak tentu hala. Kejap nak heels, kejap nak bag, kejap nak dress. In the end, i decided to choose high heels from Nose, size 36. 



Memandangkan harganya more than RM50, so perlulah untuk keluarkan duit poket sendiri. Phew. Malas nak buat payment secara online banking @ deposit cash @ credit card? Makanya marilah kita gunakan khidmat Cash On Delivery. Super awesome!



This was the first time myra shopping kasut secara online! Mula-mula, fikir dua tiga kali jugak takut salah size. Tapi, bila korang shopping di Zalora and the shoe doesn't fit your feet right, korang boleh tukar tahu. How awesome was that?! That's why myra berani ambil risiko. Hewhew



Shhhhh. Actually, myra jenis yang cerewet sikit bab shopping ni. Kalau pilih barang, memang myra check segalanya. Calar sikit mintak tukar sampai sales girl buat muka annoying. Kadang geram jugak dengan diri sendiri, tapi biarlah kita beli something dan puas hati dengan barang tu. Am i right?



The advantages of shopping online at Zalora: 


1) Fast Delivery Promise! Korang tak perlu risau barang sampai lambat. (Hari ni beli, esok dapat. Dijamin sampai dalam masa 48hours!)

2) Cash On Delivery. (COD disediakan! Barang sampai dan korang hanya perlu bayar on the spot seperti shopping di kedai gitu.)

3) 
30 days free return. (Boleh tukar kalau salah size @ item rosak)

4) Free Delivery Available. (Untuk barang yang berharga RM75 and above)

5) Kualiti. (I dah habis belek kasut tu and Great! Tak perlu complain apa-apa. Satisfied!)






Jom shopping kasut di sini : www.zalora.com.my/women/shoes

 www.zalora.com.my




16 komen dari sweety:

Shida Radzuan said...

shida guna ATM transfer bkn ape takut dorg dtg time shida xde hehee..tp lepas tahu driver gedex mmber sndri lps ni nk guna cash on delivery plak hehee :)

btw heels tu cun!! kena dgn kaki myra yg comel tu :)

Nursaila Norman said...

ouchhh..cantiknya kasut..suka!

Normi Nieza said...

bw ptg

::thexieza:: said...

tanteknye kasut awak..pandai awak pilih.. :)

cikmisi leen said...

chanteknya ! hehe ~ baeknya Zalora ! like99~ =)

Azwar Syuhada said...

cantiknya kasut.. belum berkesempatan shopping di zalora.. hehe..

Azwa singgah.. :)

MANZARINA said...

uish tingginya kasut... terpelecok mak nak... hehehe

Pinkbubblegumprincess said...

nice!! pun pernah dapat voucher rm50 dari zalora,, nice..cepat servis dorang.. :)

Daboo said...

Cantikkkk! :)

adzairdawati makdara said...

wahhh canteknya kasut ;)

Arol Mubin said...

Samalah! Arol pun kalau nak beli something, akan check betul2. Kadang2 tue cuma ada kotor sikit jek, terus tak nak beli. Hahaha! :D

Nurul 'Aiziz said...

WoW cOol! kak myra memberi galakkn kpd hasrat az yg nak sgt shop online.. xpnah lg shop online but tringin nk cube.. thanx ats kongsian ^_^ oh ya! done follow you, follow me back okok.. xde lg artis yg sudi follow blog az yg xmenarik tu

sakinah said...

takut jgk nk beli online.. tapi review psal zalora ni ok2 jerk... hihi...btw,,, nice shoes =) follower ke 5974 =)

Cik Mun said...

cantik kasutt..i loikeeee...
xmampu nak shopping kat zalora..duit xde maaa

sitiidzyan said...

wow tgginya kasutttt..

btw, feel free to follow me back k..sy br bjinak2 dlm dunia blog ni..kalau rajin klik la iklan2 tu sekali ye..ngeeee

Aida Ismail said...

Cantik heels tu! Sangat! Lepas ni boleh la shopping jugak kat Zalora. Hee~