PEPLUM, Gaya Retro Glamor yang digilai ramai

Monday, January 7, 2013

| | |
Peplum? apa itu peplum? Buat korang yang memang mengikuti perkembangan trend confirm dah familiar dengan gaya peplum kan? Gaya Retro Glamor yang semakin digilai para ladies.

Seriously, myra sendiri fall in love dengan gaya peplum ni. Bila peplum disarungkan di badan, I was like oh my, saya cintakan Peplum! For me, pakailah apa yang kita selesa bukan follow the trend semata-mata. Maybe certain gaya sesuai dengan dia tapi tidak dengan kita. 


So why agaknya ramai yang sangat menggila dengan peplum sekarang? Sebabnya, peplum berjaya mencipta ilusi badan jam pasir dan kembang ropol, kedutan di bahagian pinggang membuatkan awak nampak slim gitu. Sesuai untuk korang yang sukakan gaya klasik dan elegan!


Tips memilih peplum yang membuatkan korang nampak WOW, jangan pilih fabrik yang terlalu keras dan kedutan yang terlalu heavy. Just nice. 

Buat korang yang sedang mencari baju peplum seperti yang myra gayakan di atas, korang boleh dapatkannya di : MY LADY LACE



Stok sangat limited ya dan harga pon dijual less dari harga di kedai dan online shop lain. Grab it now!


5 komen dari sweety:

FarhanahAdzlan said...

sis comel :) hehe
memang skaang tu trend skrang yg sngat lawa dan cute :)

Asiah Aisa said...

Kak Myra,bila nak update blog lagi? Update la.. :)

Shida Radzuan said...

alahai comel jer myra heheee :D

Nur Madihah said...

peplum memang cantik! heheh
cantik je akak pakai baju tu ^_^

adzairdawati makdara said...

soooo the gorgeousssssssssssss