Tonton movie melayu terbaru secara online!

Saturday, March 31, 2012

| | | Comments: (10)
Kalau tak ada masa untuk keluar menonton wayang mesti muncung seribu tambah-tambah bila dah tergoda untuk menonton movie yang sudah berada di mind list iaitu "MOVIE YANG WAJIB DITONTON" akibat oleh trailer yang berjaya menggoda hati. hewhew


Oleh kerana masa sangat cemburu dengan diri sendiri makanya perlulah mencari alternative lain untuk tunaikan hajat hati. Oh, silalah berhenti intro-intro ini dan terus straight to the point pleaseee. huwhuw. So, buat yang malas untuk berdiri membeli tiket wayang dan hanya mahu menonton dari screen lappy kesayangan, anda bolehlah serbu web INI



Blogger lelaki Malaysia iras artis Korea

Saturday, March 17, 2012

| | | Comments: (35)
 
Pernah imagine tak, ada lelaki melayu iras artis lelaki Korea seperti di atas? Bagaimana ya rupanya? Kalau korang memang peminat drama Korea mahupon Kpop , i'm pretty sure that mahu terjerit korang bila tahu wujudnya lelaki iras korea di atas tanah Malaysia ini bukan? Yeah, itu sudah pasti. hewhew.


So, siapakah blogger-blogger itu? Kenalkah anda dengan blogger bernama Hafiz Zainal dan Ajai Zamri? So betulkah ada persamaan mereka berdua dengan artis lelaki korea? Now, mari kita serbu gambar mereka pula jom. 




 
~fL¥ LiKӛ Ҩ ьїЯƉ 




 
 



Actually, dulu sekali pandang nampak macam Lee Min ho mereka berdua ni. Auuuch! Lee Min Ho sahaja yang saya suka dan mungkin itu sebabnya tersamakan mereka berdua. huwhuw. Nasibla dan di bawah inilah baru Lee Min Ho. Sangat kacak dan comel bukan? :')
 




REVIEW : Make up Remover Paling Best!

Thursday, March 8, 2012

| | | Comments: (25)
Kali ni myra nak share about make up remover pulak. Kalau dulu myra langsung tidak ambil kesah pasal make up remover, but now tidak lagi. So, wanna know why? 


Dulu saya hanya menanggalkan make up dengan air sahaja yang perlu ditonyoh dengan jari. Ya, tapi itu dahulu tidak lagi untuk sekarang sebabnya tonyohan itu boleh menyebabkan kedutan di bawah mata. I have read about this dan sudah mendapat kesedaran awal kemudiannya saya start takut kalau-kalau umur belum mencecah 30tahun sudah ada kedutan di bawah mata. Auchh! Sangat scary bukan? 


Make up remover yang pertama kali dibeli ialah seperti gambar di atas. Pengaruh dari adik myra yang merupakan pengguna setia produk di atas tetapi kakaknya sangat tidak suka! DISLIKE! Wanna know why? Ianya sangat oily sehingga rimas dibuatnya. Lepas tanggalkan make up terus cuci muka dengan pencuci. Kelebihannya ialah its work very well sebab itu ramai yang suka. 


Yeah, so now myra lebih prefer dan sangatlah suka dengan make up remover yang baru myra beli seperti gambar di atas. Ianya tidak oily and it does not cause a stinging sensation to the eyes because it is indeed gentle for the eyes and sensitive skin! 


Tiap satu produk mesti ada kelebihan dan kekurangannya bukan? Kelemahan produk ini ialah its inability to fully remove eye make up. Memandangkan myra selalu make up nipis sahaja, makanya senanglah ia memainkan peranannya. hewhew.


So kalau memang malas untuk clean kan make up korang tu dengan make up remover dan sayangkan duit lebih dari sayangkan kedutan di bawah mata, cara paling senang ialah dengan tidak memakai make up! huwhuw. 


So, produk apa yang korang guna? Sharing is caring! Lalala~