Tenangkan diri di Colmar Tropicale

Monday, December 17, 2012

| | |
Assalamualaikum


Menenangkan bukan bila berada di tempat yang tinggi, sejuk sambil melihat keindahan alam? Sangat tenang dapat merasa halwa mata yang penyejuk jiwa. Mood yang sepoi-sepoi tak menentu terus stabil jadinya. Thumbs up!
But, before sampai tempat yang menenangkan ni, perlulah berusaha untuk mengikat tekak supaya tidak meluahkan muntahan dan sebagainya. hewhew. Maksudnya di sini, korang perlu melalui jalan yang bengkang bengkok sehingga kepeningan dan mual melanda diri. Makanya, sila sabarkan diri dahulu sebelum mencapai tahap ketenangan maksima. Phew
Buat korang yang stress dengan kerja, diri dan life sendiri, molek sangatlah ke sini. Ai sangat rekemen korang ke sini. Hilang stress owh! Sambil menikmati panorama yang indah, sambil snap gambar sendiri, sangat marvellous rasanya. Ditambah dengan French style di sini, sangat awesome! 45minit sahaja dari KL, so jom larikan diri dari kota yang penuh kesesakan ini! hewhew

I sangat stress dengan kehidupan kadangkala sampai ketepikan blog kesayangan, berhabuk dan berkulat. So, tempat-tempat begini sangatlah mujarab untuk ubatkan hati dan minda selain makan cadbury seguni sambil refill kan semangat yang kian pudar. hewhew



Thanks buat Paklong kesayangan and wifey nye membawa diriku menikmati keindahan Colmar Tropicale, Bukit Tinggi. Yes, man in red di atas ialah Paklongku. Hentikan kereta di depan orang ramai kemudian snap gambar memang membuatkan pipi blushing pink pink. Phew


Kalau korang nak tahu, kat sini ada SWAN! Sangat teruja bila dapat hulurkan tangan then dengan rakusnya angsa putih itu mematuk sambil mengambil roti di tangan. Sampai hati awak patuk saya! Grrr. Takut tahu??? Yang pasti, myra tak puas bergambar! Lagi fun kalau datang ke sini beramai-ramai. So, jom korang buat trip ke sini! <3 




6 komen dari sweety:

Lily said...

Myra naik japanese village x?best ooo...lagi sejuk kt japanese village tu,tempat pn cantik,lg tenang klu kt japanese village tu...

Sandra Azwan said...

pandai bergaya...nice!

myravea said...

@Lily Nyra xsempatla nak naik japanese village tu. Sobs. Nanti buat trip ke sana! hehehe

myravea said...
This comment has been removed by the author.
myravea said...

@Sandra Azwan Thanks sandra! hehe :)

Dayana AZ said...

Wahh cantikyaa. Pemandangan semua lawaa.. kena pergi jugak ni satu hari nanti. Dayana baru pergi Taman Negara je, hehe.. ada entry jugak :)