Alhamdulillah, 12 000 Facebook Subscribers

Friday, November 9, 2012

| | |



First of all, thanks sangat buat awak-awak sekalian yang sudi subscribe Facebook Myra Vea.  A Big hug for you sambil tonyoh-tonyoh mata kejap. *wink.  Nombor 12 000 subscribers sudah menjelma. Alhamdulillah.



Memandangkan maximum friend hanya 5000 orang sahaja, so button subsribe amatlah berguna untuk korang yang bukan friend kepada fb seseorang itu. huwhuw. 


So advantage pabila korang subsribe ialah? Setiap update orang yang korang subscribe tu akan menjelma di news feed/home korang. Nice kan? Even korang tak dapat jadi friends diorang di facebook, korang still dapat follow setiap update dari diorang. Just like UNTUNGLAHHHHHHHH. hewhew


So, buat yang belum subscribe, trylah subscribe tengok betul ke idok. hihi. Again, thanks buat awak awak yang sudi subsribe tu. Saaaaayang korang!


6 komen dari sweety:

Jay said...

alhamdulillah..hehehe..Jay salah sorang yg 5000 tu kan??:)

NURUL ◕‿◕ said...

untung laa..hehe..

nah,tag untuk awak..

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/ra-segmenjom-follow-dan-click-earnings.html

yana lyana said...

eh?
nak pergi subscribe sekarang lah!

hehe..

Suspek Utama said...

hm..untglah byk peminat..heheh

Dijah Kudo said...

Hehe. Kita dah subscribe ! Siap friend lagi tu :)

Sandra Azwan said...

hebat!