Review : My Favourite Eyeliner

Friday, October 12, 2012

| | |

I'm pretty sure korang pun ada favourite eyeliner masing-masing bukan? So, my favourite eyeliner semestinya dari Skin Food and myra sangatlah in love dengan violet colour. 

Yang ni violet colour. Love much!


Nampak bukan myra memang pengguna tegar eyeliner dari skin food? From left brown, violet and again violet colour merangkap sebatang eyeliner yang still ada bau kedai. huwhuw

Tadaaaa. Inilah hasilnya!

Myra tak minat eyeliner in black colour sebabnya ia bakal membuatkan mata ku garang bak singa! So myra lebih prefer eyeliner colour brown and violet from Skin Food ni. Pretty and long lasting!




You have 4 colors to choose from.

# 1 Blue Black Black.

# 2 Olive Green Black Gold.

# 3 Brown Brown.
# 4 Purple Brown.



So, how about u?yes u! What's your favourite eyeliner? Jom sharing is caring! huwhuw

16 komen dari sweety:

Lyssa Faizureen said...

Lyssa suka pakai MAC EyeLiner untuk pensel punya ..

Kalau liquid , better paaki dari Cosway . Terbaekkk ! ekeke ;p

ayu jue said...

wahh..macam best..kene cube ni..=)

anakGAJAH said...

kalau pensil punya suka yang majorlica majorca. yang jenis cecair pula suka farmasi and kalau yang gel pula suka yang silkygirl :P

Azza Afdzal said...

saya suke jenis mac....

Bro Framestone said...

Macam best je.. Nak cuba la...

Boleh suggest tak mana yang terbaik untuk bro :)

hatiAMIRA said...

nak beli kat mane eh ?

myravea said...

@Lyssa Faizureen Nice! Ramai suke MAC! hehehe

myravea said...

@ayu jue Sila silakan mencuba :)

myravea said...

@anakGAJAH Thanks sudi share :)

myravea said...

@Azza Afdzal Ramai suka MAC rupenye. hehe

myravea said...

@Bro Framestone Kikiki. untuk bro myra tak berani nak suggestla. Takut orang lain lari bile bro pakai eyeliner. :P

myravea said...

@hatiAMIRA Dekat Mid Valley pon ade dear :)

shidaR said...

mcm sweet plak..tp elok la myra pkai..kecikkn skit mate yg bulat tu..suke tgk mate myra..bulat..haihh..!

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Violet eh? Tak pernah try. Lagi prefer warna hitam.

Nanti nak cubalah violet! ;)

evangelistaNiL said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . sama

Dijah Kudo said...

Orang mata besar sesuai ke pakai? ^_^