Mari beli perfume original dengan harga murah!

Monday, October 8, 2012

| | |
Disebabkan hidung sangat suka bau benda-benda yang manis, makanya memang tergodalah dengan perfume yang bermacam bau. Nak bau apa? Bau bunga atau buah?hewhew. Lagi bertambah tergoda bila dapat cium bau yang original yang tahan lama malah kualitinya tip top. Niceee bukan?

Bila melangkah masuk kedai perfume, tangan dan hidung dah mula menggatal nak ambil dan cium bau satu persatu sampai jumpa aroma yang paling berkenan di jiwa. Alaaa, cium bau bukan kena bayar kannn? So ciumlah sampai bersin seratus seribu kali. huwhuw.

Bila tergoda dengan bau yang match dengan jiwa, maka tergoda jugalah rasa untuk meringankan poket. Ya, shopping perfume itu sangat indah bukan? Tambah-tambah kalau hari-hari dapat bau benda yang kita suka mesti rasa bersemangat setinggi gunung.

So, kalau korang jumpa perfume yang 100% original malah sangatlah murah harganya dari counter price, mesti lagi bertambah tergoda untuk terus grab dan beli bukan? Now myra nak offer korang perfume original yang berganda murahnya. Tiada reason lagi untuk tidak membeli. Sapa mau sila angkat tangan! Yeyyy. Sementara masih ada stok!!

About ketulenan, korang tak perlu risau okie. Money Back Guarantee dalam masa 7 hari jika anda tidak puas hati! See? So tak perlu ragu-ragu, ianya GENUINE PERFUME FROM USA! Kalau tak original, buat apa nak tanggung risiko   promote dekat my beloved blog ni bukan? *Senyum nampak gigi 


Now mari kita bezakan harganya. 
Katy Perry Purr 100ml
Conter price : RM 239 | Our Price : RM 180
Britney Spears Fantasy 100ml
Counter price : RM250 | Our Price : RM170

Gucci Flora 75ml
Counter price : RM380 | Our Price : RM260
Heiress Paris Hilton 100ml
Counter price : RM205 | Our Price : RM150

Hugo Energise by Hugo Boss 125ml
Counter price : RM266 | Our Price : RM180





Yeah, perfume for her and for him pon hadooo. Jom tengok lagi banyak perfume original di FB myra : https://www.facebook.com/myravea




"WE ONLY SELL AUTHENTIC PERFUME - neither reject nor defects - only new, authentic perfume."


7 komen dari sweety:

Sandra Azwan said...

kalau Original okay la.....britney spears pun ade disitu....;-P

shidaR said...

blh tahan harga dia.//

Namee Roslan said...

betul ke ni myra ? kenapa harga dia murah sikit eh ? :B

myravea said...

@Sandra Azwan hehe. Sandra suke britney yekk? hihihi

myravea said...

@shidaR Harga myra jual lagi murah dari market price dear. hehe

myravea said...

@Namee Roslan hehe. betul-betul ori kak namee sygs.

Sebab semua proses import dijalankan sendiri. So tak perlu bayar sewa kedai, kos pekerja dan sebagainya. :)

erry edz said...

salam perkenalan :) nice blog!
do follow me yah +_+V