Photoshoot bersama Blogger Lyssa Secret, Fiz Graphic & Hazril Hafiz

Wednesday, September 5, 2012

| | |
Puas rasanya dapat bergambar bersama blogger utara kali ni. Dari pergi hanya untuk menghadiri open house Lyssa, terus jadi masa untuk bergambar bersama. Two in one day lah kiranya. After puas menjamah makanan then terus ke lokasi untuk bergambar. Sound's great, right? Ya, seronok beronok-ronok gitu. hewhew

Lokasi yang di suggest kan semestinya oleh Lyssa. Yeah, katanya ramai pasangan pengantin ber photoshoot di situ. So, lokasi yang menjadi pilihan ialah di Bandar Baru Batu Putih, Balik Pulau. For those yang tak tahu menahu, Balik Pulau berada di Penang ya. *winkwink*


Here's some pictures yang sempat diedit oleh saya. Kelapangan waktu membuatkan kerajinan tangan untuk mengedit di tahap super maximum? Err, i think so but janganlah compare dengan hasil tangan photographer di luar sana ya sayangss. Saya edit suka suki hati je. huwhuw. :')


From left : hazril hafiz , fizgraphic , lyssa secret and me 







Had a great time with all of you! Kalau ada sumur di ladang. Boleh hamba menumpang mandi. Kalau ada umur yang panjang. Boleh kita berjumpa lagi!



Thanks for reading :)

34 komen dari sweety:

Hafizzi Aziz said...

perghhhh. fizgraphic di situ. hahaha.

piko ija said...

mkin cntik..hihihi

Muaz Faris said...

tangan awak mmg akan ke atas eh.. haha

Mk Syahir said...

wahh..syioq syioq :)

hazanis said...

geng blogger popular..retis..:P

LaLa mhdnor said...

wahh, bestnya dapat jumpa lyssa and the geng =D

shidaR said...

hencem lah abg apit lam gmbar nih..abg apit..naaakkk signnnn!!!! ^_^

DanieL AdiE said...

Memang seronok apabila blogger2 berpeluang berkumpul....

Fienazzuki said...

wah.....happy!!!
semoga anda akan berjumpa lagi!!!

Lyssa Faizureen said...

wah wah . masuk dalam blog sudahh .
Nice la akak edit .
Gambar semua cun cun ! hikhikh .

Miss korang semua xD

Arham Md Ali said...

Nice, suka tengok gambar no 2 tu, langit dia biru tapi tak terlalu biru.

Blog Fatin Fadhillah said...

kamu ni cantik sgt.. lyssa pun sama! subhanallah!! =')

MiSsJue said...

suka tgk u..cantik..:) mcm model gak..leh ganti fatin liyana..tp yang~jgn la amik gambar 1 angle je yang..n bykn expression muka yang lain..mesti lg cun! persis model gitew..chaYok!

NoRfArAhiN said...

cntik!! ^^

Ain Dzaya said...

amboi masing2..sangat bergaya berhati raya..:">

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Kan best kalau ada salah satu blogger yang buat rombongan sesama blogger . tak kira laa had umur berapa pun . hahaxx .

myravea said...

@Hafizzi Aziz yeahh. anda di sanaa. huhu

myravea said...

@piko ija Trimas :)

myravea said...

@Muaz Faris Ak ahla. Baru perasan. hiks :')

myravea said...

@Mk Syahir Memang syioqqq :P

myravea said...

@hazanis Geng blogger jela hazanis. :)

myravea said...

@LaLa mhdnor Best bestbest. hehe

myravea said...

@shidaR Hehe. silaa silaaa :)

myravea said...

@DanieL AdiE Betul tuu. Bilalah dapat lepak dengan geng adie lak yek? heee

myravea said...

@Fienazzuki TErima kasih sayangss :)

myravea said...

@Lyssa Faizureen hehe. miss you tooo lil :)

myravea said...

@Arham Md Ali hehe. Thanks. Myra pon sukee :)

myravea said...

@Blog Fatin Fadhillah Alhamdulillah. Thanks dear :)

myravea said...

@MiSsJue Eh, tak boleh ganti FL, die lagi cun! Hehe. Btw thanks sygss, bakal tukar angle lain pulak. :')

myravea said...

@NoRfArAhiN Tq dear :)

myravea said...

@Ain Dzaya hehe. memang berhati raya :)

myravea said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉ hehe. betul jugak tu :)

haz said...

suka ur top n skirt! love the combination <3 ^^

NUR AIN AZMAN said...

Best nyaaaaaaaa :)