Pemenang referral tertinggi : "SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA"

Sunday, September 9, 2012

| | |
Masih ingatkah anda dengan Segmen di atas? huwhuw. First of all, myra mohon maaf bangat sebab lambat umumkan pemenangnya. Makan masa jugak rupanya untuk memilih pemenangnya. Ini baru segmen, belum contest lagi. Phewww

After kenalpasti semua referral tertinggi untuk segmen tersebut, makanya tiba pula masa untuk membuat pilihan. Yeah, pilih yang menepati syarat. Ramai yang banyak referral dari blognya, tapi apakan daya tidak menepati syarat pula.

I'm really sorry, i can't choose those yang tak cukup syarat. Takut tak adil pula jadinya. So, for those yang cukup syaratnya dan tinggi referralnya sila happy sebentar sebab korang bakal menerima hadiah watermark dari myra seperti yang dijanjikan. *clapping


Jane. P blog

Dunia sebenar Shida

! Mieya Atiera !


Buat awak bertiga, congrats dear. Diminta untuk PM myra di facebook ya untuk redeem watermark nya. *winkwink* Thanks buat semua yang sudi join. *Hugs



11 komen dari sweety:

Anissazira Mahmod said...

congrats 4 all the winners !

Cik Aish said...

http://getmedean.blogspot.com/2012/09/lucky-draw-contest-sempena-3000.html

NUR AIN AZMAN said...

Tahniah kepada pemenang :)

Hewhew ^^

Namee Roslan said...

tahniah buat pemenang !!:D comel2 header diorang.

shidaR said...

hehee xsgka lak shida jd 2nd top referel blog myra hehee :)

tq dear :) nnt shida PM!

shidaR said...

ohya! yg len2 tahniah juga :)

Mia Liana said...

wahhh tahniah ya.... shida pun dapat...

Jane. P said...

wah.. sis.. dapat hadiah hari jadi watermark la saya hehehe.. :) tak sangka boleh tersenarai hehehe :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

UNTUNGNYA ! :(( NAK GAK ! HAHA

Dkna Abza said...

nak jugak watermark boleh ? :)

Syafiqah Hashim said...

cantik nya baju raya!