Reunion at Seoul Garden Gurney Plaza, Penang

Monday, August 27, 2012

| | |
ST.GEORGE'S GIRLS SCHOOL REUNION

Teman-teman, masih ingatkah lagi zaman hingusan kita? Ohh man, malu sungguh rasanya. Nakal senakal alam. Rasa macam nak sorok muka dalam talam. Phew. Sangat berbeza dulu dan sekarang. Yeah, manusia mestilah berubah bukan? Dulu lain sekarang lain, hari ni sama esok lusa pon belum tentu sama. Right?

Paling mujarab untuk melihat perubahan teman sejagat semestinya di REUNION. Aturkan reunion tiga empat tahun sekali, barulah nampak perubahan secara drastik bukan? Yeah, sangat awesome! 

Alhamdulillah, it's been a long time tak jumpa mereka semua. At last, bertemu semula kita. Hoorayy! Menunggu masa yang sesuai untuk gather semuanya semestinya di cuti raya. Itupun tak semua dapat datang. Soo sad. Sobss.

Masa ni lah nak menguji kesanggupan seseorang yang bernama sahabat. Almaklumlah, umur 21 ni belum semuanya ada transport sendiri. So, masing-masing pakat atur hang tumpang sana, hang tumpang sini. See? Bekerjasama itu perlu, kalau tak habuk pon tarak. *loghat utara*


Now, let the pictures do the talking! Terpancar raut kegembiraan di muka masing-masing. Acecey. How great it is. :)
Reunion kali ni bertempat di Seoul Gerden. Ya, makanan korea di sini. Peminat drama korea ada terselit-selit diantara kami tapi bukan semua ya.

There are a few choices of soup and a wide selection of meat and seafood to choose from. Dah namanya buffet so sangatlah rugi kalau makan sedikit sahaja. Dessert seperti aiskrim, fresh fruits pon ade tau. So makan jangan tak makan. nom nom nom.
With the owner of Batik Valley. Wah, businesswoman dia nih. :)

owner blog ohchentakuaini

Owner blog sukmarizky

Owner blog sneakpeek-afiqah
Owner blog merepek-ingblog

Semoga bertemu lagi teman-teman sekalian. <3




23 komen dari sweety:

shidaR said...

wahhh seronoknyer reunion :)

kaizen said...

amboi.. kemain minat korea smpi mkn pon mkanan korea...

*tp byk2 tu tuan blog ni gak yg kecik n cute... hehehe

Mia Liana said...

sweetnya... gadis-gadis yang manis...

Nyamuk Terbang said...

la myra satu skolah dgnn lisa eh

DanieL AdiE said...

Saya Sangat Suke reunion!

huhu

Fienazzuki said...

argghhhhhhhhhhhh
sangat seronok
dan saya sangat jeles!!!!!!!!!!

Alynn Nyzaa said...

wah...semua blogger2 :)

wawa abdullah said...

beshnye dpt reunion ngn kwn2.. :)

p/s: masih mood raya? Jom join contest review saya. Duet raya and voucher free menanti anda.. :)

http://www.miszwawa.com/2012/07/contest-review-review-jomhosting.html

sukmarizky said...

hee tq

sukmarizky said...

cute

myravea said...

@shidaR hehe. memang seronok! :)

myravea said...

@kaizen hiks. Tp tuan blog ni tak minat korea tahuu. NO nOOOO

myravea said...

@Mia Liana hehe. tq singgah sini Kak Miaa :)

myravea said...

@Nyamuk Terbang Ye, betul3 :)

myravea said...

@DanieL AdiE hehe. Ni first reunion yang myra sempat pergi. huu :')

myravea said...

@Fienazzuki hehe. seronok!

myravea said...

@Alynn Nyzaa Eh, tak semua dear. :)

myravea said...

@wawa abdullah Best best sangat! :)

myravea said...

@sukmarizky Same2 babe :)

Dahlia Amirudin said...

nice blog ^^ i need your help :) join GA ni :D
http://dahlia-amirudin.blogspot.com/2012/08/drwmh-contest-and-giveaways.html

Liyana Aziz said...

wah, georgian!!! heee... ramai gak, ada yg masih kenal, ada yg x... heeheheheh... best dpt reunion kan?

Ain Dzaya said...

reunion..aww sangat best..plus, bila imbau semula kenangan sekolah sekolah dulu...rasa annoyin' pulak kan..maklumlah sekarang dah dewasa sket eh!

Ain Dzaya said...

reunion..aww sangat best..plus, bila imbau semula kenangan sekolah sekolah dulu...rasa annoyin' pulak kan..maklumlah sekarang dah dewasa sket eh!