Tempahan template kini dibuka!

Friday, July 27, 2012

| | |
Assalamulaikum.
Buat yang tak tahu menahu, myra sudah buka tempahan untuk template. Thanks buat yang sudah memberikan kepercayaan kepada myra untuk men'design'kan full template mereka.

Buat yang masih berminat untuk menempah, tempahan masih dibuka tau. Myra ada sediakan beberapa pakej untuk dipilih. Pilihan di tangan anda. hewhew. Boleh inform myra di komen entri ni ataupun di facebook.

Di bawah ada sebahagian template tempahan yang sudah siap. Jom cuci mata yuk. heee. *wink*
 

Template bertemakan pink disajikan. Sebabnya? Ramai yang menempah template semuanya gegurl belaka. Thanks gegurl sekalian. 


19 komen dari sweety:

Liyana Yana said...

nk tempah header leh x kq..??

Liyana Yana said...

nk tempah header leh x kq???

unsecretostory said...

Comel comel belaka (:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

email me utk package; fatiehafatie@gmail.com

mrs.cebu said...

how much sis??

syakila said...

Berapa rm?

Nur Raihan said...

salam......brape price utk tempahan?

Jane. P said...

saya juga salah seorang yang telah menempahnya hehehe..

template yang sis myra design cantik cantik belaka.. :)

shera said...

berapa rm ?

myravea said...

@unsecretostory Thanks dear :)

myravea said...

@Jane. P Hehe. Thanks dik sudi menempah :)

shida'R said...

lawo2 semua hehee :)
watermark myra amik jg x?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nnt akk nak tempah mintak myra tempah full design utk akk boleh? berapa harganya ye ;)

dyabunga said...

kalau tempah full design macam mak dara berapa

Melor Koleksimanja said...

Bagaimana nak tempah banner? Pls do ctc me koleksimanjabutik@gmail.com

Sgt memerlukan

Ta

Melor Koleksimanja said...

Bagaimana nak tempah banner?

aDiNDaNiL said...

bestnye ... bpe agknye

aDiNDaNiL said...

nilpinkynilpinky@ymail.com

bapa .. eyk harga full template tmasuk header

Kim Pie said...

nak tempah full template boleh? harga utk satu template berapa erk? email saya di elenalurvestefan@gmail.com..
thanks.. :)