Senarai peserta "SEGMEN : Jom join bloglist MYRAVEA"

Monday, July 23, 2012

| | |


Thanks sangat-sangat buat mereka yang sudi join segmen myra kali ini. Buat yang cukup syarat, makanya win-win situation lah. Myra sudah letakkan link blog korang di dalam bloglist "Para-pari Blogger" di sidebar blog ini. Kalau ada link blog yang terlepas pandang, harap maklumkan di entry ini ye :)


So, buat korang yang gian nak blogwalking, bolehlah bersuka ria klik link-link blog di bawah ini. Cepat, mudah dan pantas gitu. Macam-macam ragam blog korang boleh jumpa. Nak tahu faedah blogwalking? Jom serbu SINI!



1. www.faqihahhusni.com  (34 referral)
2. sayacikummi.blogspot.com 
3. http://doratin.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html (7referral)
4. sakuraozawa.blogspot.com 
5. hanawonnie.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
6. budakshumort.blogspot.com ✓ (12referral)
7. cheezystory.blogspot.com ✓ (6referral)
8. abuhanif186.blogspot.com 
9. dismybelog.blogspot.com ✓ (9referrals)
10. callmynamesally.blogspot.com 
11. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html     
     (6referral)
12. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html     
      (22referral)
13. lovepinkylife.blogspot.com 
14. http://borntobealover.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
15. lurvelysweety.blogspot.com ✓ (11referral)
16. http://shayeaien.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
17. http://dragneelmylife.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
18. pinkylady687.blogspot.com 
19. aquarestsadrenalin.blogspot.com 
20. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
21. www.mialiana.com ✓ (9referral)
22. http://ninieykamarudin.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
23. suzlinazreena.blogspot.com 
24. ceritasyarafina.blogspot.com ✓ (10referral)
25. http://lyanna95.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
26. applehijaulife.blogspot.com 
27. www.monologseoranghamba.com 
28. fazieyla.blogspot.com 
29. hidayah-hakimi.blogspot.com ✓ (9referral)
30. http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
31. alyajane.blogspot.com  ✓ (13referral)
32. taqieeummu.blogspot.com 
33. anggunbeautyshop.blogspot.com 
34. www.azrilworld.co.cc 
35. http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
36. http://coretansanghati.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
37. www.duniashida.com ✓ (8referral)
38. http://pinkputeh.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
39. sayasukamakanbiskut.blogspot.com 
40.http://nzfyns.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
41. sheda-ucu.blogspot.com 
42. inisayapunyacerita.blogspot.com 
43. diarionlinenurul.blogspot.com 
44. zaza96.blogspot.com 
45. http://coretanmyra.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
46. http://imvenessajane.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
47. husnazahidi.blogspot.com 
48. http://joey39.net 
49. http://kelipkelipsiang.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html
50. http://myblogsantai.blogspot.com 






Link blog yang bertanda (    ) di tepi url sudah myra letakkan di ruangan bloglist "Para-Pari Blogger" kerana cukup syaratnya. So to be fair, jika masih ada tuan blog yang join segmen ini dan masih mahu untuk exchange link, bolehlah tinggalkan pesanan di entry ini selepas link blog myra diletakkan di blog korang ye.  :)




Thanks buat semua yang sudi join segmen myra kali ini. <3


p/s:  Kalau nak banyak referral dari blog korang, boleh letakkan banner segmen di sidebar blog korang ye. :)

6 komen dari sweety:

Ieda Dahlia said...

wah bestnye buat segmen :)

shida'R said...

37 ;)

AbgferOz said...

weee... datang skodeng2 akak pemes kat sni hihihi :P

FL blogh0use said...

done blogwalking ^^

Faqihah Husni said...

WARGHHH WARGHHH!!!!!!! HAHA :D Lepas habis trial UPSR nak terjah lah blog pserta yang lain :D

Diera Tekikushika said...

myra. saya dah letak link awak kat bloglist. sorry lupa ari tu nak letak.. =)

http://aquarestsadrenalin.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-join-bloglist-myravea.html