Undangan ke Majlis Perkahwinan Irine Nadia

Saturday, June 30, 2012

| | |
Assalamualaikum
Alhamdulillah, di saat ini si manis Irine Nadia sudah selamat diijabkabulkan. Congrats dear. Ternyata hanya dengan berkenalan di Facebook, tidak semestinya end up begitu sahaja, tetapi ramai yang dah sampai ke jinjang pelamin bukan? :)

 
Terima kasih bangat di atas kad undangan yang diberi. Kad undangan yang paling berseri yang pernah diterima. Semoga kedua pasangan ini sentiasa bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Semoga cinta terus mewangi. AMIN. 

p/s : Maaf irine, culiks gambar dari fb. huhu :')

13 komen dari sweety:

shera haifa said...

alhamdulilah..

Cik Rongoks said...

sweet ! ^^

dak eina said...

comel irine!! SPB buat irine n husband :)

Riena Haiqal said...

wow.. sangat2 cantik la Irine.. Selamat pengantin baru buat Irine dan suami.. :)
cantik kad jemputan dia macam novel.. :)

Fazi Isma said...

untung sgt irine muda2 dh khwin... jelez dgn dia, hehehehe... smoga hbngan dia kekal selamanya =)

masyiFadz said...

congratulation.....seronok nya kawen....heee....sy follow sini keyh

sYiRa LoKMaN said...

salam..hye awakkk...kte muncul lg :P
heheh..jom jemput ke blog kte pulaa... syiralokman.blogspot.com

Aida Omar said...

Memang comey irine nie.. selamat pengantin baru buatnya.. cantiklah kad kawen dia macam ombak rindu.. hehe

myravea said...

@Riena Haiqal Betul tu, boleh buat cover novel kan. hehe

myravea said...

@masyiFadz Time kasih sudi follow dear :)

myravea said...

@sYiRa LoKMaN Hai awak. time kasih sudi singgah lagi :)

myravea said...

@Aida Omar hehe. berombak rindu die yek. Memang cantik kan :)

cik mun said...

tahniah kat dak irine..huhu