Trend fesyen tribal untuk mereka yang sukakan corak!

Wednesday, June 20, 2012

| | |
If you haven't already noticed, the TRIBAL TREND is in! Sedar atau tidak, ramai yang sudah tidak kekok untuk menggayakan koleksi tribal ini. Bila trend sudah menular, makin banyak pula dress tribal, baju tribal, shawl tribal dan lain-lain. 


Makin sedap pula mata memandang, hati tertawan makanya tangan mula menggatal untuk memegang, merasa dan akhirnya membeli. Semua pon nak! Haiyaa, kering poket bila nafsu shopping mula menggelegak dalam diri.


Btw, I think I'm beginning to love tribal printed stuff! Gaya warriors yang menonjolkan motif klasik membuatkan jiwa rasa berani! Sangat sesuai untuk korang yang sukakan corak dan tidak sukakan corak floral yang sangat girlish itu. Bring it on!

So, kalau korang berminat untuk dapatkan koleksi tribal yang bakal menawan hati korang, bolehlah beli secara online di FB page ALAZKA . Kemain banyak koleksi tribal kat sana seperti dress, tops and shawl tribal pon ada! Cepat grab sebelum kehabisan stok sebab ianya paling laris di sana.


Kalau korang nak lihat sendiri koleksi yang ada, bolehlah beli secara depan mata di event "UNITENGUA"! Berita baik untuk mereka yang berada di lokasi berhampiran! Mereka berada di sana on 23rd only at booth 10! All tribal stuff will be there and got special discount for you.


Thanks for reading! <3



17 komen dari sweety:

Jay said...

nice one..sesuai dgn myra lah tribal fesyen ni..hehe..cantik jer tgok myra pakai..:)

FARAH deeb said...

Hehe.. akak dah tue tak sesuweii kottt... ihiks! My Latest Entry:
JJCM: Chicken Rice Shop (Wangsa Maju)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh mmg stylo dan nampak berani bila menggayakan gaya tribal ini kan

Ardini Humaira said...

dni takleh berfesyen sangat... perut membesar dah ni hehe

Aida Omar said...

memang cantik baju kurung pun sekarang ada unsur corak tribal nie.. myravea yang comey :)

cikeyrah said...

hai.. kamu sangat cantek ;)

done follow :)

NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

comelnya. hehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Zie Madini said...

wahhh...terer berfesyesn lah myravea ni. zie lak tak taw....tak brani nk bermain dgn corak². hehe

myravea said...

@Jay Hee. tapi myra suke girlish sikit. Corak-corak kureng skit. :')

myravea said...

@FARAH deeb Sesuai je kak. Asal kena gayanya. hehe :)

myravea said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA hehe. akak tryla pakai ;)

myravea said...

@Ardini Humaira hehe. mummy to be. Xpe, nanti dah habis pantang boleh cube. heee :D

myravea said...

@Aida Omar Ak ah. Nice je kan. Unik! :)

myravea said...

@ cikeyrah Hye dear, time kasih sudi follow :)

myravea said...

@NASZ Salam kenal jugak. Time kasih sudi follow :)

myravea said...

@Zie Madini Alaaa kak, akak cuba mesti kena punyee. Hehe :)

ProfHariz said...

Ramai juga nampak orang pakai feshen tribal trend ni ye. Nampak keyakinan diri mereka menyerlah :)