Manusia berwajah barbie doll!

Friday, June 22, 2012

| | |
Barbie doll di alam nyata? Teringat zaman kecil cili padi dulu. Bila nampak barbie doll di shopping mall, tangan mula menggatal main tunjuk-tunjuk dolly comel itu. Permainan zaman muda-muda dulu. phew


Berbekalkan muka kesian tahap mata bulat puss in boots itu, mulalah merengek-rengek tarik tangan ibu ayah mahukan doll sebijik untuk dibawa pulang. Bila tak dapat, terus duduk dalam dolly meraung dengan tangisan untuk meraih simpati.


Bila dah dapat kehendak hati, kaki melompat dengan girang sekali. Suka tak hingat. Korang pon gitu kot masa kecil. Huwhuw. So now, bila ada manusia berwajah seperti barbie doll gini,  teruja rasanya. Jom tengok barbie doll di alam nyata!*wink*





Comel kan? mata booolat! Si barbie doll ni, nickname nya ialah KOTAKOTI. Real name dia tak sempat pulak myra nak geledah. hewhew. Eh, dia pon ada blog tahuuu, vlog pon ada! Jom kita tengok-tengok blog dia.   --> KOTAKOTI'S BLOG


Thanks for reading! <3





23 komen dari sweety:

Kopi Adrenalin said...

wah...mmg mcm barbie doll.
comel

follow sini..please follow balik klo free...:)

AbgferOz said...

eh eh eh cumil mcam sya la plak :P kah kah kah..

Lyssa Faizureen said...

Attototo . Comel nye !
*Jangan lupa kat bahagian header tu pun , macam barbie doll muka dia :) ehee~

Jay said...

ade juga muka yg sebijik dgn barbie doll ek..hehehe..myra cite tang nangis kalau nk minta sesuatu bila dh dapat mesti telompat2..haha..teringat zaman purbakala dulu..ngeh3..

Norayu Yusof said...

comel :)

nur anis said...

perghhhh..comel kot..

miss inna said...

serupa la dgn barbie doll tu. tp nmpk skinny sgt la pula..hehe!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

booooolattt matanya.. cumillll sangat!! :)

Zie Madini said...

a'ah laaaa. mmg cam barbie doll je dia. mata beso hidung kecik mulut kecik. eeee comel giler. kejelesan ler plak tgk muka dia...hehe

walaweii said...

aduss..jatuh cinta plak ngn barbie nie..huhu

mohdhazlan Dreadlock said...

cantik2 la semua :)

Ummi_R❀salici❀us said...

gilaaa comel !!!
geram tengok... minat gila dedulu

Dayz said...

yaw die sgt gojes! ske tgok make up tutorial die.. aw! she so perfect! jeles nie.. hehe~ ^_^

Nadhira Izzati said...

hehe slalu gak tgk video dakota ni kat utube... actually story dia skg tengah hangat sbb dah byk kantoi.. nama dia dakota... dulu dia ni budak emo, gothic dan sgt2 rock.. dia ngan kakak dia... tp skg dia dah berubah ala2 barbie comel... tp issue dia skg, video dan gambar2 dia tu smua edit... mata dia tak besar mana pun sbnrnya.. normal american eyes je tp dia edit bg nmpk barbie.. mulut, hidung, bentuk muka semua edit.. yg paling drastik bila dia tipu umur dia.. skg dia almost emm 17 or 19 not so sure.. tp dia bagitaw dia still 15.. tu yg ramai peminat dia marah sgt2...

putryteya said...

a'ah laa macam barbie sebijikk !
comel gilerrr :D

putryteya said...

a'ah laa macam barbie sebijikk !
comel gilerrr :D

Muaz Faris said...

haha, kalo ade barbie doll pakai tudung kan best.. huhu

Namee Roslan said...

huihh..comelnya muka dia....:O kan best dapat muka macam ni. memang cantiknya lahhhhhh....

ProfHariz said...

Comelllllllll <3

Jay said...

fuh..tak sangka ada juga yg menyerupai patung barbie tu ek..:)

E'in said...

comel gile!!!

zOeY zAu YaH said...

dia mmg comel mcm patung hihi..

fizafantagirO said...

waaa, super cute lah !