Khas buat penggemar kain lace!

Monday, June 11, 2012

| | |
                                                     
Sukakan kain lace? I'm pretty sure that ramai perempuan yang sangat in love dengannya bukan? Myra pon sangat sukakan lace, lihat sahaja tema blog ini. hewhew. Actually, lace buat saya rasa seperti perempuan melayu terakhir! Sebabnya? Ianya sangat comel dan feminin!


Korang tercari-cari inner lace? Tapi tak tahu nak cari di mana? Mesti sweet jugak kan bila pakai inner lace? Lepas ni bolehlah korang bergaya dengan baju dari kain lace dan inner pon dari kain lace. Mesti nampak sweet sweet hunnymadu. huwhuw


Kat mana boleh dapatkan Inner Lace begini? Korang boleh beli dan borong inner ni dekat NJ COLLECTION ! Bukan sekadar comel comel innernya, tapi murah dari online boutique yang lain. Tak percaya? Korang boleh try survey sendiri. Confirm korang patah balik ke online butik ni. Best bukan? So, tunggu apa lagi? Cepat dapatkannya sebelum kehabisan stok! *wink


Opss, sebelum terlupa. Selain inner lace yang hot selling item tu, ada juga dijual inner neck slanting. Kalau korang tercari-cari inner neck yang sedap untuk dipakai, bolehlah beli inner neck ni. Seriously best! Tak payah nak lilit-lilit silang, dah dapat pon silangan yang kemas dengan memakai inner neck slanting. Confirm tak menyesal!



p/s: Baju comel iaitu 'floral chiffon blouse' yang dipakai boleh didapati di BATIK VALLEY! *wink*








15 komen dari sweety:

DanieL AdiE said...

Comel..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nice la dear =)

Rosalia said...

cntik :)

Jay said...

yes...nice info..boleh bgtau mak Jay ni..hehehe..

Salwati Sapei said...

hhaaaa..sukerr dgn post myra psl inner lace nieyy coz akak pun sedang mensurvey di mane nk carikkk inner nieyyy..thank dearrrr..=)

Nyamuk Terbang said...

kiter suka pkai tdung bawal jer

mohdhazlan Dreadlock said...

cantik:)

myravea said...

@DanieL AdiE Maceh adie comel :)

myravea said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail Tq akak sudi komen :)

myravea said...

@Rosalia Tq dear sudi komen :)

myravea said...

@Jay huhu. anak mak ni.:)

myravea said...

@Salwati Sapei Same2 akak. Hope membantu yek :)

myravea said...

@Nyamuk Terbang huhu. tudung bawal pon boleh pakai inner lace jugak :)

myravea said...

@mohdhazlan Dreadlock Time kasih, boleh beli inner ni then bagi dekat buah hati. huhu

ستي نور فريحة said...

lompat si katak lompat