Khas buat penggemar blogwalking!

Wednesday, June 13, 2012

| | |

Korang merupakan seorang blogwalker tegar? Sukakan blogwalking? Bila blogwalking, macam-macam ragam blog yang korang jumpa bukan? Seronok rasanya bila dapat baca kisah kehidupan manusia di alam nyata.


Dari pembacaan blog orang lain, banyak pengalaman yang kita boleh ambil untuk dijadikan sebagai iktibar. Bermacam pengalaman yang ada seperti pengalaman pahit, manis dan informasi kini hanya berada di dalam genggaman semudah ABC. hewhew.


Kalau korang berminat untuk menempatkan link blog korang di pusat blogwalking ini, bolehlah tinggalkan komen di blog GILABW! Pergi sahaja di sana, dan tinggalkan komen untuk menempatkan blog anda di kategori yang mata satu.


Tujuan utama kewujudan blog ini adalah mengumpulkan

seberapa banyak blog yang aktif bagi membantu blogger baru

dan lama untuk singgah membaca dan blogwalking..

Yang menariknya,blog yang paling banyak hasilkan pelawat ke situ melalui entri ataupun banner, akan di promote di ruang entri dan feed di atas blogpost! Memang best kan? Tak perlu lagi untuk bersusah payah mencari blog untuk blogwalking. Cari sahaja di blog GILABW ini.

So, anda berminat? Jom serbu dan tinggalkan link blog korang di sana! *winkwink* 


11 komen dari sweety:

Ardini Humaira said...

nak try jugalah :D

♥ cik apple ♥ said...

jom2.. kalau sudi.. moh semua jelajah blog epal.. :)

http://findmesunshine.blogspot.com/

Pika Tajima said...

boleh try ni :)

CikMai said...

menarik :D

Jay said...

boleh join ni...:)

Riena Haiqal said...

saya memang suka blogwalking ni.. :)

DanieL AdiE said...

Wah...suke2..

Rulita.park said...

:D aku suka blogwalking :D nice post,haha ^^

Aida Omar said...

wah memudahkan sesi blogwalking berjalan :)

Nur Aischa said...

wahhh mcm best jea ni :D nanti nak cuba lah. haha. thanks for sharing ya kak myravea ;)

Namee Roslan said...

saya suka bw! sebab jumpa kawan baru.cuma kdg2 masa tak izinkan. hehe.