Cek pertama dari Nuffnang

Wednesday, May 30, 2012

| | |
logo
Alhamdulillah, syukur. Akhirnya terbuka juga hati untuk cash out earning dari Nuffnang pada hujung bulan tiga yang lepas. Yes, ini cek pertama dari Nuffnang yang diterima setelah dua tahun lamanya disimpan rapi di dalam akaun dan tidak pernah curang sama sekali. Ingatkan nak simpan sampai ke tua. Huwhuw. 




Ramai yang bertanya betulkah boleh dapat income hanya dengan berblogging? Ya, betul awak-awak sekalian. Macam-macam cara sebenarnya boleh dapat side income dari blog ni. Dan Nuffnang salah satu darinya. Gambar di atas sebagai bukti supaya korang tak ragu-ragu untuk register. So, buat newbie blogger yang berminat, bolehlah register ya. Sambil menyelam minum air. Rezeki jangan ditolak. *wink*


Emmm. Actually, cek ni sampai dalam dua minggu yang lepas. Baru terbuka hati untuk share supaya diri rasa lebih bersemangat dan dapat memberi semangat berblogging untuk korang. Terima Kasih NUFFNANG! Alhamdulillah, blog personal juga boleh dapat income sampingan dari blog walaupun jumlahnya tak banyak mana tapi ianya tetap rezeki. 


Kalau belum ada rezeki dengan Nuffnang, jangan patah semangat ya. Korang still boleh buat income sampingan dengan ChurpChurp! ChurpChurp adalah anak syarikat Nuffnang yang mengiklankan produk melalui Twitter dan Facebook. Caranya mudah sahaja, hanya kongsikan iklan dengan kenalan anda melalui medium yang dinyatakan di atas. Memang mudah bukan?


Setiap iklan yang dikongsikan bersama rakan-rakan akan dibayar oleh syarikat ChurpChurp dengan kadar bayarannya mengikut iklan yang kita kongsikan. So, berminat untuk register? KLIK SINI! Pendaftaran adalah percuma!
  







28 komen dari sweety:

shida'R said...

wahhh kumpul smpai jadi bukit baru kluarkn..bagusss strategi ravea hehee :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best nye.. xpnh dpt lagi dr nuffnang..

Syazwan Che Deraman said...

Yang churp churp tu, wan pernah try.
macam susah je nak dapat.

dapat berapa ni.
Alaaa..share la.

DanieL AdiE said...

Untunglah...........

Keep on blogging Myra yang comel...

Azmira Yusof said...

myra ;kitew memerlukan dlm 20 lbih tuk mcukupi 50 ringgit . dah dua tau. ntah bile boleh penuh ..

myra bley lah belanje ^_^

Feza said...

dari dulu tak faham nuffnang ni. main letak je dalam blog.

Aida Azryn said...

wah... nanti belanja aida makan boleh? =P

cik nara omey said...

tahniah sis,!!

hafiz hafizol said...

Tahniah tahniah... dapat bape? plis pm me.. haha

Syuk Ry said...

wah best yer dpt cek dri nuffnang leh ar blanje.. :D

myravea said...

@shida'R Baru terasa mak cash out sebenarnye :')

myravea said...

@aRa ❤ aFiq™ Xpe, nanti ade rezeki tu :)

myravea said...

@Syazwan Che Deraman huu. cukuplah nak buat lesen kereta.

myravea said...

@DanieL AdiE hehe. thanks adie yang kacak.

myravea said...

@Azmira Yusof xoe dear, nanti cukupla nak cash out tu :)

myravea said...

@Feza Ade bukak profile tak dear?

myravea said...

@Aida Azryn huhu. kalau berjumpa aida :)

CikMai said...

apesal duit mai tak bertambah2 pun :( kena orang klik ke iklan tu?

myravea said...

@cik nara omey thanks dik omey :)

myravea said...

@hafiz hafizol huhu. cukuplah nak buat lesen kete. :p

myravea said...

@Syuk Ry Kalau berjumpa. huuu

Sally Yatiey said...

Tahniah sis myra :D

myravea said...

@CikMai Yes dear. Kalau xdpt BE, iklan kira per click :)

myravea said...

@Sally Yatiey Thanks dik :)

Diana said...

Wah! mensti banyak mengumpul ni.. Alhamdulillah rezeki ravea kan.. =)

#nice to meet you!
#senang-senang singgah lew blog kita yg tak seberapa ini ya..

❤farahin izzati❤ said...

wow!! tahniah sis!! happy dia :)

Jay said...

alhamdulillah...rezeki Allah swt ada di mana2..yg penting rajin mencarinya..:)

Rafflesia™ said...

tahniah myra..:)

syieda baru je dapat sikit. xpe la, nanti dah banyak2 leh la cash out macam myra. tapi tringin jugak nak cash out skrg. xcukup duit lagi .. hukhuk