Blog Myravea berwajah baru!

Tuesday, May 22, 2012

| | |
Assalamualaikum. 
myravea header

Alhamdulillah, syukur. Setelah penat lelah menggodek itu dan ini dalam jangka masa satu hari, siap juga akhirnya. Ternyata cerewet benar diri sendiri. Pheww. Dah lama tak comelkan blog sendiri. Hanya punyai masa untuk mengedit tempahan yang lain. Sebab utama tangan digagahkan untuk mengedit semula blog ialah BOSAN. Ya, mungkin itu sebab utamanya.


Manusia cepat bosan? Oh, mungkin sekadar hanya sukakan pembaharuan. Supaya dapat memberi inspirasi dan semangat kepada diri sendiri. Sebab itu manusia memang sukakan benda baru bukan? huwhuw. Actually, blog bertukar wajah kerana myra dah mula malu dengan warna blog. Eh malu? Yes, sebabnya warna pink terang dan purple itu sudah tidak sebati dengan jiwa. Macam budak separa matang dan sakit pula mata memandang. *nangis


Makanya, blog haruslah bertukar warna ke arah yang lebih sweet ala-ala princess kononnya. kuikui. Konsep kali ni ialah lace dan blink-blink serta love. Walaupun simple, sedap sikit mata memandang, terasa seperti budak matang sebentar. huwhuw. Dari header, footer dan banner semuanya telah bertukar. Yey! Buat korang yang mahu exchange banner dengan myra, bolehlah inform myra ye. Tangan terbuka luas untuk menerimanya. *wink* 


Hopefully semangat berblogging makin bertambah lebih dari dahulu. Bolehlah diupdate selalu. Senyum-senyum kucing. Meowww. Btw, kalau ada apa-apa yang tak kena dengan wajah baru blog ini, hope sudi untuk menegur ye.Tq.


Buat korang yang mahukan semangat pabila berblog, bolehlah mencuba tutorial cantikkan blog. Cari sahaja di google, memang banyak! Untuk mereka yang berminat menempah header, tempahan masih dibuka. :)


Thanks for reading! <3







67 komen dari sweety:

Queen Nouvelle said...

wow , cantik laa sis !
cun header tuu ~ ;D

ezzamalik said...

cantik2.buat sendiri?wowww hebatttt.jom exchange banner.tp nak buat mcmana eh?

Siti Safiyyah said...

rajinnyaaaa edit balik. tak macam ss ni T___T

Sheda ucu said...

comel jew huhuhu sedap mte menmandang syg!! ngeee

Rafflesia™ said...

as-salam..
alahai comelnye blog ni :) sukenye syieda tengok.. :)

laila lee said...

alahaiiii cantiknya akk . teringin nak blog cantik cegini ~

❤Aween Pinkaholicx❤ said...

NICE . Suddenly fall in love dgn blog u . hehe .

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

nahu said...

wahh! b'wajah baru. header blog sangat sweet! btw, saya pembaca setia blog myravea :D

Fazi Isma said...

nice blog la... sblom ni purple skrang pink plak, hehehehhe =)

♥ solehah ♥ said...

cantek sgt wrna nie..suka :)

Nur-nba said...

Cantiknya wajah baru blog ni.. Sweet sangat warnanya..

cik kumbang said...

Serius lawa gilerrr myra ^__^
combination kaler yg sgt soft and cantik sgt :)
#CK silent reader je before this hehe~

HafizRahman.com said...

Cunnnnn

HafizRahman.com said...

Cunnnnn

LaLa mhdnor said...

so sweet la :)
warna yang sangat cantik =D

Jay said...

nice wajah baru blog myravea ni..hehe...sejuk mata memandang..semoga myravea lebih sukses lagi ye..:)

DanieL AdiE said...

I love it!!

The header is SUPERB!

I love the selection on the color..

Nice job!!!

Riena Haiqal said...

cantiknya.. macamana nak tempah header ni? :)

FARAH deeb said...

Owh comelnyaaa!!!
My latest Entry :)
Mak sentap kat Citrawarna 2012 Dataran Merdeka

♛ Dea Arematt ♛ said...

cantek..jles..:)

aRa ❤ aFiq™ said...

cantik blog bwajah baru ni.. :))

cik violet said...

canteknye blog die ;)


awk, nak tempah template kat awk bole ke? agak2 brapa ek? email me ea

cikviolet@yahoo.com

hairy said...

wahhh!! cantikk

Amiirah-Cassan said...

sangat comel !!!!! suke suke suke !

nadia farhana said...

cantik sgt :)

Mr. Sepet said...

wahhh .. lawa2 ...

nuha ahmad said...

wahhh grand habes blog comel dia :)

shera said...

cantik sangat ... :)

Princess Angel said...

simple but nice n cute..^.^

Cik Tyra Lee said...

lawonye.. :D

Miss Primadona said...

comel lah blog kak myra :)

Nur Aischa said...

terpegun tgk wajah baru belog kak myra, nak blog comel mcm blog kak myra juga.. :'( dah lama sgt saya tak edit.. huwaa~

myravea said...

@Queen Nouvelle Thanks dear :)

myravea said...

@ezzamalik Ye, sendiri :) Kalau nak exchange, ambil je code banner kat sidebar tu ye :)

myravea said...

@ Siti Safiyyah Tryla edit :)

myravea said...

@Sheda ucu Hehe. thanks dear <3

myravea said...

@Rafflesia™ Waalaikumussalam. hehe. cubalah edit ataupun tempah :)

myravea said...

@laila lee Tryla edit dear :)

myravea said...

@❤Aween Pinkaholicx❤ huhu. fall in love jugak. hee :D

myravea said...

@Rizki Pradana Terima Kasih :)

myravea said...

@nahu Thanks sudi jadi pembaca blog myra dear <3

myravea said...

@Fazi Isma hehe, ak ah dear, before this purple :)

myravea said...

@♥ solehah ♥ Tq dear, myra pon suke :)

myravea said...

@Nur-nba Thanks :) Myra suka kaler soft2. huhu

myravea said...

@cik kumbang Hehe, Thanks ck sudi jadi pembaca blog myra <3

myravea said...

@HafizRahman.com Tq sudi komen :)

myravea said...

@LaLa mhdnor Myra suke kaler die . hehe

myravea said...

@Jay Thanks jay selalu sudi komen blog :)

myravea said...

@DanieL AdiE Thanks adie :) I do love it tooo ;)

myravea said...

@Riena Haiqal Tq dear. huhu. berminat nak tempah ye? :)

myravea said...

@FARAH deeb Tq dear :)

myravea said...

@♛ Dea Arematt ♛ Hehe. jangan jeles, awak pon boleh cuba edit2 :)

myravea said...

@aRa ❤ aFiq™ Tq dear :)

myravea said...

@cik violet Berminat nak tempah ye dear? :)

myravea said...

@hairy Tq hairy :)

myravea said...

@Amiirah-Cassan Huhu. tq dear <3

myravea said...

@nadia farhana Tq nadia <3

myravea said...

@Mr. Sepet Thanks sudi komen :)

myravea said...

@nuha ahmad kuikui. tq dear :)

myravea said...

@shera Thanks shera :)

myravea said...

@Princess Angel Tq dear :)

myravea said...

@Cik Tyra Lee Thanks tyra :)

myravea said...

@Miss Primadona Thanks sygs <3

myravea said...

@Nur Aischa Hehe. sis pon rajinkan tangan untuk edit ni. huu. tq dear <3

Salwati Sapei said...

wowww..bru perasan blog berwajah baru..cantekkkk...nmpak lembutttt jeee..hehe=)

Salwati Sapei said...

wowww..bru perasan blog berwajah baru..cantekkkk...nmpak lembutttt jeee..hehe=)