Kenangan terakhir di Universiti Teknologi Mara

Wednesday, April 11, 2012

| | |
Assalamualaikum. Hye awak, saya merupakan siswi UITM Kuala Pilah,Negeri Sembilan seperti yang tertera di gambar di atas. Makanya UITM haruslah sentiasa berada di hatiku dan hatimu jua. hewhew. Pejam celik, bukak tutup mata akhirnya sampai juga ke destinasi iaitu berakhirnya sem 6 bersamaan tamatnya riwayat sebagai pelajar UITM. Alhamdulillah.

I can't believe it, like WHATTT? dah habis sem 6? Why the time goes by sooooo fast, people go in and out of my life. Oh, semuanya tinggal kenangan. Buat sahabat-sahabatku, thanks for being my friend, thanks for caring about me and thanks for everything you did for me.

Sungguh bermakna bukan erti sahabat di dalam hidup? Setiap orang lain ragamnya, so sebagai seorang sahabat yang ikhlas akan menerima baik buruk sahabatnya yang lain. Itu barulah namanya sahabat bukan?

Untuk menciptakan kenangan terindah di lubuk ingatan, makanya gambar haruslah diambil secara pukal. Hari terakhir bersama barulah semuanya seperti lipas kudung mahu bergambar sana sini, itu dan ini. Owh, rupanya beginilah situasi para senior ketika mahu berpisah. hewhew.


Mereka bersemangat waja memakai baju Corporate Business Management Association. 
From left : Azwan, Chimok, me, Zharif Zawawi and fafa eryha
 Katakan peace yawwww kepada mereka. hewhew. 
Muka bahagia selepas selesai presentation Business Plan Entrepreneurship, siap silang kaki macam nak jatuh pon ada :')

Yang berbaju hitam ditengah bernama Ida dan kanan pula bernama Izzati merangkap roomate yang selalu risau jika tuan blog ini belum makan.hewhew. 

Sedih bukan kepalang pabila hasrat untuk bergambar dengan kawan-kawan yang lain tidak dapat ditunaikan. Last but not least, terima kasih kawan kerana menceriakan hari-hari saya di kampus. Sayang awak-awak semua! *wink*

Blogger UITM Kuala Pilah :

35 komen dari sweety:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best la da abes blajar.. tahniah.. ara da 1 sem lagi..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

sy pon dah habes jugak..sedih berpisah dengan kawan..huaa

sy dr uitm dungun :)

Miss Amateur Cook said...

wahhh seronoknya dh habis. tahniah mira! ;)

atiqa aris said...

kak myra part 6 ke ingat kan part 3.hehe untongnye da habes.

nabByla said...

yg tgh tue ex roomate kite kat alamnada dlu. :)

Zharif Zawawi said...

ko lupa nk tag blog SM.. ni link dia..hahaha..
http://luahangedik.blogspot.com/

Nour Eyza said...

ooo.. ambil kos apa ye? diploma ye?

miss bulan said...

hi..
sudi2xlh dtg view gelang kristal dan mutiara sabah murah..
http://missmoonblogshop.blogspot.com/

Jay said...

alhamdulillah dah tamat..Jay x tahu bile nak mula..hahaha

myravea said...

@aRa ❤ aFiq™ Tq ara :)

myravea said...

@♥NuR SyAFiQah♥ Betul tu dear, memang sedih bila bab berpisah ni :')

myravea said...

@♥NuR SyAFiQah♥ Betul tu dear, memang sedih bila bab berpisah ni :')

myravea said...

@Miss Amateur Cook Memang seronok, thanks dear :)

myravea said...

@atiqa aris hehe. myra dah part 6, bukan part 3 :')

myravea said...

@nabByla yang mana? ida ye? :)

myravea said...

@Zharif Zawawi alahai, aku dah carik tapi engatkan die takde blog. huhu. siann

myravea said...

@Nour Eyza Business Study, yes dip :)

myravea said...

@miss bulan Ok dear :)

myravea said...

@Jay cepat-cepatla mula :)

~AmyLiana86~ said...

wah..akak pun uitm gak dulu myra..uitm shah alam..hehe

uitm dihatiku......

Nyamuk Terbang said...

wah dh nk hbs..kiter lmbt lg

Sandra Azwan said...

UiTM dihatiku...hehe

p/s: dari bekas pelajar UiTM Shah Alam....;-)

lavenderlover said...

ola..hv a nice day,k..>_<

Kaio said...

dah bersiap sedia ke nak menempuh dunia perkerjaan ?
ahahks. :)

jemput singgah
http://kaio.my

adam narzuan said...

selamat bekerja yer.. hehehe

Diera Tekikushika said...

waaa. bila da habis belajar rasa best sgt kan?? mcm dah tunaikan satu t/jwb. btw congrats n gud luck myra.. jom la singgah blog kita =)

myravea said...

@~AmyLiana86~ Semestinya sentiasa di hati. hehe

myravea said...

@Nyamuk Terbang Ak ah, habis suda :) Alhamdulillah.

myravea said...

@Sandra Azwan Semestinya di hati :D

myravea said...

@lavenderlover Have a nice day tooo :)

myravea said...

@Kaio Emm. perlu bersedia. hehe

myravea said...

@adam narzuan Thanks! :)

myravea said...

@Diera Tekikushika Memang best. hehe. Thanks dear :)

tirahzairi said...

ohhh.uitm jgk die...hehe

Eza Boom Boom said...

Eza uitm sarawak.. hihi. tahniah awak! :)