Tonton movie melayu terbaru secara online!

Saturday, March 31, 2012

| | |
Kalau tak ada masa untuk keluar menonton wayang mesti muncung seribu tambah-tambah bila dah tergoda untuk menonton movie yang sudah berada di mind list iaitu "MOVIE YANG WAJIB DITONTON" akibat oleh trailer yang berjaya menggoda hati. hewhew


Oleh kerana masa sangat cemburu dengan diri sendiri makanya perlulah mencari alternative lain untuk tunaikan hajat hati. Oh, silalah berhenti intro-intro ini dan terus straight to the point pleaseee. huwhuw. So, buat yang malas untuk berdiri membeli tiket wayang dan hanya mahu menonton dari screen lappy kesayangan, anda bolehlah serbu web INI



10 komen dari sweety:

Hishyamuddin said...

wahhh..tq myra!!

syakey said...

cinta kura2 tu best takkkk??

~AmyLiana86~ said...

wah..akak dh lama xg tg wayang...hehe

shark said...

waaa
ada jugak ek tgk on9
kalu tnet laju mmg besh ler.

myravea said...

@Hishyamuddin Same-same syam :)

myravea said...

@syakey Tak tengok lagi, tapi dorang cakap best :) huwhuw

myravea said...

@~AmyLiana86~ Lepas ni bolehla akak tengok wayang free. hehe

myravea said...

@shark Kalau pakai broadband slow sikit laa. huwhuw

Sandra Azwan said...

cinta kura-kura....hahaha

myravea said...

@Sandra Azwan hihi. kura-kura bercinta :p