Blogger lelaki Malaysia iras artis Korea

Saturday, March 17, 2012

| | |
 
Pernah imagine tak, ada lelaki melayu iras artis lelaki Korea seperti di atas? Bagaimana ya rupanya? Kalau korang memang peminat drama Korea mahupon Kpop , i'm pretty sure that mahu terjerit korang bila tahu wujudnya lelaki iras korea di atas tanah Malaysia ini bukan? Yeah, itu sudah pasti. hewhew.


So, siapakah blogger-blogger itu? Kenalkah anda dengan blogger bernama Hafiz Zainal dan Ajai Zamri? So betulkah ada persamaan mereka berdua dengan artis lelaki korea? Now, mari kita serbu gambar mereka pula jom. 




 
~fL¥ LiKӛ Ҩ ьїЯƉ 




 
 



Actually, dulu sekali pandang nampak macam Lee Min ho mereka berdua ni. Auuuch! Lee Min Ho sahaja yang saya suka dan mungkin itu sebabnya tersamakan mereka berdua. huwhuw. Nasibla dan di bawah inilah baru Lee Min Ho. Sangat kacak dan comel bukan? :')
 




35 komen dari sweety:

kim heeruul said...

ada iras la.. untung la dia..

Hanih Borhan said...

Tak sama pun, iras pun tak ada...

Yup, saya tak jeles :p

LUTFI SYAFIQ said...

hafiz zainal mmg korea giler... haha. dh rr suara sedap.

AQILAH ALIAS said...

Selamat Malam.
Memang ada persamaan. Hee :)
Sebelum ni saya pernah tanye Hafiz Zainal minat korea ke sbb saya ingat dia letak gambar artis korea dekat header dia tu. Huhu :)

miSz_cAdbuRy said...

mmg lha..ajai tu mmg da prasan belom ne..yg sorang lagi..

Shafina Sofian said...

Huwaaa dua dua hengsemmmm :)

F.A.R.A.H. deeb said...

Ramai sebenarnya yg dh nampak cam korean sbb style dorangkan ;) Jemput singgah my latest entry: Lelong! Lelong!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, ye lah, korean look!

dreaming iylia.. said...

lee min ho!!! huaa. my peberet retiss korea tu. hahaha. :)

Ina Ania said...

melopong saya tengk . hahaha samalah ! ada iras2 .

Mia Cadbury said...

kenape ensem sgt mke dowang >.< ,,jelez nye!!!! hewhew..untung laa dowang ^^,

| NURUASHIA | said...

wawhhh..ehehhehe...ade laa sket2..tp sikit je laa hahahaha

iamAjaiZamri said...

Trimas Myravea..Alhamdulillah , ini cuma pinjaman dr Allah swt.. :)

myravea said...

@kim heeruul Untunglaa. huwhuw

myravea said...

@Hanih Borhan haha. iyolaaa

myravea said...

@LUTFI SYAFIQ Tahu takpe, suara sedap! best2 :)

myravea said...

@AQILAH ALIAS ade kan kan :)

myravea said...

@miSz_cAdbuRy owh, myra kenal hafiz dulu baru ajai

myravea said...

@Shafina Sofian kuikui. ak ah, bikin cair gegurl yang minat korea tu. huwhuw

myravea said...

@F.A.R.A.H. deeb Kalau sebab style je tak kisah, kalau iras-iras gini, kesah jugak ni. huhu

myravea said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION Korean look sangat comel :')

myravea said...

@dreaming iylia.. My fav tooo :D

myravea said...

@dreaming iylia.. My fav tooo :D

myravea said...

@Ina Ania huhu. jangan melopong sajaa, gi serbu sane. huhu

myravea said...

@Mia Cadbury huhu.jeles jugak ni :')

myravea said...

@| NURUASHIA | kehkeh. adelaa jugak tu :')

myravea said...

@iamAjaiZamri Sama-sama :)

suzie rahman said...

salam myra.ada iras lah..hihi.jambu!

myravea said...

@suzie rahman Jambu itu sudah pasti. huwhuw :')

Aida Omar said...

mereka berdua sangat jambu ^^, hehe..

AlyNn NyzAa said...

ler..budak unimas tuu..:D

syakey said...

lee min ho kurus sangat kaki dia, bila jalan nampak mcm kelembutan sikit. tp muka mmg hensem la. :D

shark said...

shark pung ada gaya gak..
gaya org malaysia..
shark bangga jd org malaysia:p

atiqa aris said...

wah smela.tah2 kembar kot.haha

Anonymous said...

Stakat muka sebiji korea kat malaysia ni sy x heran la.jgn la jd kolot sgt.kat sabah dgn sarawak berlambak muka mcm korea.pmpuan2 pun malah ada yg lebi cntik dr org korea.tp yg iras korea di sabah tu bngsa yg tertentu la,cthnya org kadazandusun dan rungus