Bicara Minda bersama Tun Dr. Mahathir Mohamad

Wednesday, February 29, 2012

| | |



Where am i? Sambil tonyoh-tonyoh mata sebentar. Owh, di PWTC pada jumaat(24feb) yang lepas. Thanks kepada Khaireel Azwan kerana sudi membawa diri ini ke sana. Maaflah, kekangan masa menyebabkan entry lapuk ini perlu di freshkan kembali. hewhew
Betapa excited'nya kami pada mulanya untuk berjumpa dengan Tun Dr. Mahathir ini. Sampai sahaja di sana, terus berlarian anak untuk memasuki hall pertama. Akan tetapi dengan dukacitanya dewan tersebut amatlah penuh sehingga ada yang perlu bersila di bawah. Can't you see that anak muda berlumba-lumba untuk bersemuka dengan Tun face to face?! Sungguh bersemangat waja belia-belia yang ada.


Makanya terpaksalah kami mengundurkan diri dan hanya duduk di dewan kedua. Menangis tidak berlagu di waktu itu. Semua buat muka seposen bermuram durja. Namun, tidaklah seteruk yang disangka coz of screen besar baik punya di hadapan kami. Rasa seperti menonton wayang pon ada. hewhew.


Bual bicara ini berlangsung dari 9pagi hingga 12tengahari. Topik pada hari itu semestinya tentang belia, maka belia-belia seperti kami memang perlu untuk mengambil berat tentang generasi sendiri. Now, mari kita cuci mata melihat siapa yang hadirkan diri pada hari itu.
Adik Lyssa Secret. Setelah sekian lama terpisah, ketemu juga akhirnya.


Akak Yuyu Zulaikha. At last, ketemu juga akhirnya dengan si comel owner kepada blog kupukupu kecik.

Abang gagah perkasa,benashaari inilah yang mengajak pergi jangan tak pergi. Makanya termakan jugak dengan ajakan beliau. huwhuw

Aksi menongkat dagu bersama broframestone
4 dara pingitan, semua masih berstatus single, masih belum berkahwin. hihihi
Antara blogger lain yang hadir, Akak mialiana dan ariffshah
Bersama para blogger dan team VYREC!


21 komen dari sweety:

sofiarti oktarina said...

Bestnya dapat jumpa bloggers hebat..

Congrates sayang ! :)

Lyssa Faizureen said...

Rinduuuu Semua !!!! :P

~hAKim ZaiLAn~ said...

keciknyee yuyu zulaikha....hahha..ke kamu yg tinggi?hoho..

nak tau cara up trafik?
daftar sini..
http://kimzai92.blogspot.com/2012/02/tingkatkan-trafik-dengan-mendaftar-di.html

DanieL AdiE said...

Comel gile yang pakai baju kurung merah itu...!!

Namee Roslan said...

hari tu nak pergi tapi ada hal..sobs sobs..

myravea said...

@sofiarti oktarina Best2, tq dear :)

myravea said...

@Lyssa Faizureen Miss u tooo! :)

myravea said...

@~hAKim ZaiLAn~ Emm. tinggi saya hanyalah 15+cm :')

myravea said...

@DanieL AdiE Akak yuyu memang comel! :)

myravea said...

@Namee Roslan alaa. kalau tidak, mesti dapat jumpe kan :'(

Aida Omar said...

semuanya hebat2 belaka.. :)

mia liana said...

sweet memories..... love this...

AlyNn NyzAa said...

bestnyer dApat jumpA otAi2~

jemput singgah bce entry kiter :)
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/eh-header-baru-f0oter-pun-ader.html

Ain Dzaya said...

wow!!beznyerr..siyes jelez taw!

fifie said...

tq for info ! :)

azzahoney said...

check this out. http://chocolatemousse2.blogspot.com/ i have deleted my previous blog.so this is new one.come and take a look. its all about art,photography and makeup.:)

mmz said...

best nyee..! =)

Sheda Argos ツ said...

owsome blogger bestnyerr hihi junior2 tumpang eppy je hihi

haifa nadia said...

best nyee..t'ingin sgt nk jmpe blogger-2 t'knl ni..hopefully dpt la jmpe 1 ary t..:D

Rakan Blog said...

bestnyer...lenkali kim salam yerk <3


jemputan khas:Para bloggers yg kiut miut semua....apa kata share N3 u olls kat web ni RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe

NJihe.am said...

Hmm..bestnya dpt pergi sana n jumpa kak2 ciut tu http://studioous.blogspot.com/