Majlis Santapan Penamat MasterChef Malaysia Musim Pertama!

Thursday, January 12, 2012

| | |

Do i need to mention siapakah Juara MasterChef Musim Pertama?Of course perlu mentionkan di sini walaupun korang semua dah tahu!hewhew. Semestinya Ezani Farhana!
Gelagat juara bersama "Champion Trophy" yang dimenangi. Membuatkan para peserta yang lain jealous seketika pabila melihat Ezani mencium trophy tersebut. hewhew. Now tiba masa untuk bersantap bukan bersentap! *wink*

Cepat betul kenyang time tu, rugi-rugi. Makanan untuk malam itu, kami disediakan dua main dish dan desert. Pineapple Fried Rice di atas sangat sedap tahu! Seriously, makanan yang disediakan sangat sedap sehingga menjilat jari walaupun menggunakan sudu. hewhew. Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati!
Now tiba pula masanya untuk bergambar! Oh tidak, kalau nak tahu kami bergambar tidak kira waktu sebenarnya. Sebelum bersantap dan selepas bersantap, flash kamera ada di sana sini. Wuhuuu! Mari kita lihat dengan siapa yang sempat myra bergambar?*wink*

Siapakah si comel di sebelah myra? Muka sangat familiar bukan?hewhew.Siapa lagi kalau bukan seorang pelakon dan salah seorang peserta. Awet muda sungguh Ary Malik ini walaupun sudah berusia 41tahun kalau tak salah myra. Dia sangat friendly okae, siap peluk saya dan semua yang mahu bergambar dengannya. Aauuch! :')

Peace no war katanya. Thanks to Pen Merah kerana sudi membawa saya ke sana malam itu. Terharu dibuatnya :')

Diapit oleh dua orang blogger jejaka Malaya iaitu Zuhry Darkbatman dan BroFramestone. Kalau nak tahu, musim yang seterusnya mereka mahu beraksi di medan MasterChef, sebab tu semangat nak pakai kithen apron tuu. *troll

Tak sangka gambar di atas mengundang rupanya. Oh, mengundang apa? Dalam entry INI, katanya gambar kontroversi blogger bukti jelas mereka skandal? hewhew. Hanya mampu ketawa. :')

Thanks to Astro!

43 komen dari sweety:

zOeY zAu YaH said...

syoknya dpt pi...

KiD said...

oo.. i perasan u.. see u then! =)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best nye..

nia marlissa said...

comel btul myra

Jay said...

myra..ohh...kau telah menawan hatiku...hahaha...skandal la sgt dgn BroFramestone tu..Kim salam kat tuan punya blog ye..:P

Nisa Greennnpanda said...

wah..lucky u la myra..hehe..

Aida Omar said...

bestnye myra diundang ke sana eh?

Ardini Humaira said...

waaaa syoknye pegi sana... dap dap masakan tu kan :D

syaidatie nurdilla said...

Wowww.. dapat invitation pergi sana ke? jeles nyer.. :)

Syieda™ said...

if umur Ary tu dah 41tahun. memang 'ter'awek muda la... =.=

Mr.N said...

Best~Best

cik violet said...

ala..bestnye dpt pergi...np xtgkp gamba dengan ezany?

DanieL AdiE said...

Waaaa...cemburu-cemburu...

shera haifa said...

untunglaa leh hadir ke majlis santapan penamat MC Malaysia tu.:)

myravea said...

zOeY zAu YaH : syok syok :)

myravea said...

KiD : oh, ur there? :)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™: best best :)

myravea said...

nia marlissa : nia pon comel :)

myravea said...

Jay : haha. Mane ade skandal, entry troll tuuu :')

myravea said...

Nisa Greennnpanda: Alhamdulillah :)

myravea said...

Aida Omar : Akak pen merah membawa ku pergi :)

myravea said...

Ardini Humaira : syok syok. Memang dap dap! Hehe

myravea said...

syaidatie nurdilla : Thanks kepada yang sudi membawa ku pergi :)

myravea said...

Syieda™ : memey awet muda tuu. Huhu

myravea said...

Mr.N : memang best :)

myravea said...

cik violet : sebab ramai sangat yang serbu dia. Lepas event tros balik. Huhu

myravea said...

DanieL AdiE : hehe. Jangan begitu :')

myravea said...

shera haifa : Alhamdulillah :)

Jay said...

hahaha..tahu...saje je nak usik myra..but mmg cantik gambar2 tu semua..lagi2 ada muka myra..:P

myravea said...

Jay : huhu..nak ampu ye? Ni nak bagi ape ni sebagai tebusan? :p

Jay said...

hahah.ish xbaik mengampu ni..ikhlas pujilah..:)

myravea said...

Jay : hehe. Baiklah :) tq

Jay said...

hehe..niat hati nak kenal myra...tapi kena dulu minta izin kat broframsestone..hahaha..

myravea said...

Jay : Haha. Owh kenape kne mintak izin kat bro? :')

Jay said...

dah bro kate mcm tu..dia akan izin org yang betul2 ikhlas je nak kenal myra..hahaha...ade kat ruangan komen dia kat sorang tu..hahaha

[fArAh aLiAs] said...

ayuh! join segmen dari FA..!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2012/01/farah-alias-aku-artis-favourite.html

mujib said...

br nak soh kem slm kat dr ezani

mujib said...

br nak soh kem slm kat dr ezani

erleena said...

mekap y mcm nie pun kamu nmpk naisss :D

Lady Emilya said...

wah untong nya akak ^^

هانيم إرشاد said...

bestnya dye dapat pegi :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/blog-bertukar-wajah.html

syamsid dhuha said...

fulamak master chef tu . taniah anda . eh aku nk ucap taniah pd sape ni . miahahaha

Bobo said...

kalau bobo pergi aritu mesti kita jumpa kn :) aritu xdpt pergi sebab ade hal huhu