Candy Buffet@Dessert Buffet, trend masa kini!

Friday, January 27, 2012

| | |
Pernah dengar about candy buffet atau desert buffet? So, apa rasanya kalau dapat buat candy buffet ni sekali sekala semasa sambutan hari jadi untuk diri sendiri atau family? Of course perasaan sangat gembira bukan? Perasaan seperti melompat-lompat kanak ribena itu pasti ada di dalam diri. hewhew. Yelah, sekali sekala apa salahnya? *wink


Sekarang, ramai yang mencari service ini untuk majlis-majlis seperti pertunangan, perkahwinan, birthday's party, gathering dan lain-lain bukan? Sudah menjadi trend agaknya. Mungkin kerana Candy@desert buffet ini sangat comel sehingga membuatkan ramai yang terpikat dan ingin merasainya sendiri!


Yelah, tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal mestilah mahu merasa bukan? So, nak tahu di mana korang boleh dapatkan service ini? Semestinya di ATIQAH'S DESSERT!  Lepas ni korang tak perlu lagi terkial-kial mencari.Tempah sahaja di situ kerana harganya berpatutan dan service nya juga boleh tahan terbaik mengikut review oleh si penempah.


Amacam? ada rasa tergugat tak? It's all about candy dear! So, kalau korang tak suka candy boleh juga cuba dessert buffet untuk kuih-muih tradisional seperti di bawah. Nampaknya semua yang disediakan sengat sedap dan sangat yummy!



For your infomation, selain dari perkhidmatan candy dan desert buffet, ATIQAH'S DESSERT juga ada menyediakan perkhidmatan lain seperti homemade chocolate, kek, cheese tart, cupcakes and kek coklat. Wau, sangat rambang mata dibuatnya! So, what are you waiting for? Mari serbu menempahhhhhh! 


36 komen dari sweety:

Namee Roslan said...

myra, so true. benda ni trend dah . hehe. like even ada perkahwinan yg buat mini party dengan buffet yg begini. comel. :)

Aqi said...

ee suke tengok kaler pink2 kt atas tu . . :)))

myravea nt try la tgk kt blog kite pun ada kek comel gak ..

http://sonatadecember.blogspot.com/2012/01/kek-comel-dalam-balang-kaca-yang.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

sedap jer nampak..best2...
adesssssss terliur okkk

Nurul Hamizah Kefli said...

tergugat imanku...

Eiqa Lyka Vandetta said...

woah.. nama sama dgn kite pulak . tapi kite tak reti buat kek..hancur. hehehe

fatin amalina husna said...

huhu..rmah husna klau buat cmnie x smpat nk tgk..habis trus..tp klau dessert tuu bleyh than lg kowt..haha..

alyaclumsy said...

terliur ja tgk, hehe

Alia Laila said...

nanti kahwin nak buat macam ni jugak lah :D
*berangan*

snf said...

mmg dah jd trend skrg.tp siyesly cntik.menarik tertarik.:-)

myravea said...

@Namee Roslan Comel kan dear? Yeah, memang dah jadi trend :)

myravea said...

@Aqi hihi..aqi pon ade buat kek comel yek? :)

myravea said...

@♥yaya budak suka embun♥ Tu baru nampak, belum merasa lagi kan.. hee :D

myravea said...

@Nurul Hamizah Kefli Imanku juga tergugat :')

myravea said...

@Eiqa Lyka Vandetta hehe..its ok dear, practise make perfect! *wink*

myravea said...

@fatin amalina husna hehe..siapa yang kaki serbu tu dear? huwhuw

myravea said...

@alyaclumsy Saya di sini pon terliur. pheww

myravea said...

@Alia Laila Hehe..biarlah angan-angan itu menjadi kenyataan :)

aimaniman said...

wow.. mencabar keimanan nafsu makan akak melupa2...

myravea said...

@aimaniman mencabar keimanan nafsu saya juga kak . hewhew

myravea said...

@snf Cantik menarik kerana ianya begitu comel lote kan kan :)

kaizen said...

kalo myra blnjer mesti best kn?? hehehe

emy zulaiha said...

comelkan..skrg org bnyk jugk wat utk mjlis2 kahwin kan :)

faeza eighteverlens said...

Waaaa yee mmg bole jd rambang mate..sgt menarik nie :)

Penjual Reflesia™ said...

wow!! menyelerakan..!! nak2!! =.=

Aida Omar said...

sweet je.. kalau nak free boleh? hik3

myravea said...

@kaizen Myra blanje?hehe :D

myravea said...

@emy zulaiha Memang comel, betul tu :)

myravea said...

@faeza eighteverlens Myra dah rambang mata sebenarnye. hewhew

myravea said...

@Penjual Reflesia™ Myra pon nak jugak! hihi

myravea said...

@Aida Omar Free?Kuikui..tanya sama si penjual ya :D

merpatisejoli45 said...

hye, sudi tak tukr banner ngn saya?
if bermint tgglkn komen di blog saya ye. :)

done folow u, hope sudi jd folower saya jgk ye :)

Nizam Ijam said...

entry tuk awak :)
http://www.nizamijam.com/2012/01/top-10-referral-link-bulan-februari.html

Amiirah-Cassan said...

cedapnyeeee ohmaigaddd

ENTRY BARU: twentyplus is a responsibility

fiza nurani said...

berpinar mata guaaa.. hihi

hafiz hafizol said...

perghhhh!!!!!!!

Ain Dzaya said...

so true la myra...sedap yummyy dan choomeell...=)

Apa petanda dia jodoh kita? ♥