Tips: Cara berkesan untuk melamar perempuan | SWEET VIDEO : I've been proposed & I'm engaged

Monday, December 19, 2011

| | |
Bahagia rasanya pabila ada yang sudi proposed begini. Oh indahnya! Bila ku lihat kembali video ini, ku yakin bahawa ramai yang bakal cemburu. Disebabkan video ini sangat sweet makanya terdetik untuk share di sini. 


Aduhai, bila hati dah tertawan mulalah mencari pelbagai cara untuk memikat bukan? What can i say is this is such a nice way to start a beautiful relationship! Seriously, tabik spring kepada jejaka seperti ini. Jealous saya tau! Buat pasangan Dena Bahrin dan Arif, congrats to both of you and May Allah bless your engagement and marriage forever !


No wonder lah ada yang mengalirkan air mata pabila melihat video ini. Sweet nya seperti gula-gula kapas yang sangat-sangat manis! Lepas tengok video ni, mesti ramai gadis-gadis yang mengimpikan seorang lelaki seperti Arif bukan? So, buat jejaka di luar sana tunggu apa lagi? Mulakan langkah anda sekarang! hewhew :') 


.....................................................
Ya Allah, pertemukanlah denganku lelaki yang sedaya upaya menghalalkan apa yang haram. Yang sentiasa memilih jalan yang diberkati dari jalan yang dilaknati . InsyaAllah, Amin :)

34 komen dari sweety:

gdsbnga said...

nak gini jugaklahh :D
jelesjeles . hihi

kim heeruul said...

wah sweet nye.
alangkah bagusnya jika i dpt buat macam tu dekat u suatu hari nanti. hihihi..

Mr. Sepet said...

mmg romantik . . nnt nk try wat la . . tp lg romantik . .

D'ya Marshmello said...

wahh sweetnya! romantik gituu! ishh, memang syiok tgok vdeo tu ;)

jum singgah ;p

LATEST ENTRY : Pelik Sangat Ke Berbaju Kurung?

K O R I E said...

wah, boleh x klu sya jea yg buat mcm tu?
harapkan lelaki.. slow.

Teenager Housemaid said...

so sweeettt! :)))

aReLaN said...

hahaha...sweet je.hmmm..mga kedua2 bahagia hngga ke syurga.AMIN...

meLLy! said...

woahhh sweet kan kan kan kan video ni! :D

nurul diana said...

hukhuk nangis kita tngok video nii

myravea said...

gdsbnga : tahu takpe..myra pon jeles!huhu

myravea said...

kim heeruul : huhu..memey ah sweet :')

myravea said...

Mr. Sepet : huhu..untunglaa gf u :")

myravea said...

D'ya Marshmello : memng sangat romantik! hihi

myravea said...

K O R I E : haha..boleh2..sila cuba :D

myravea said...

Teenager Housemaid : sangat sweet bukan? :D

myravea said...

aReLaN : amin :)

myravea said...

meLLy! : sangat sweet! :)

myravea said...

nurul diana : tahu takpe..sebak dada ni :')

!! YaNa YassiN !! said...

suweeeeeeeeeet sangat. touching lah.

myravea said...

!! YaNa YassiN !! : tahu takpe kak!huhu

aReLaN said...

br leh tgk video kt rmh.kt ofis kna blok.mmg sweet.nsb bek la xngs tgk.hahaha...laki2 must be strong

LaLa said...

sweet kan :)

myravea said...

aReLaN : hehe..alaa, nangis jela :D

myravea said...

LaLa : sememangnya sweet :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sweet sgt =)

Syieda™ said...

sweetnya...!! nak jugak la...
hihi

myravea said...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail : betul tu sis :)

myravea said...

Syieda™ : hihi..myra pon nak! :D

miSpYeja said...

ariff romantik sgt..semoga mereka bhgia! amin...nk lelaki cm tu juga :)

kusyi said...

sy tengok pagi tadi. suka sgt!! smpai diri sndiri menangis. hakhak

myravea said...

miSpYeja : amin :)

myravea said...

kusyi :hihi..suka jugak! sampai menangis dear? heee :D

FizaFizz said...

huhu...sweet sangat2! Dah ramai dah post/share video ni..hehe

cik Nemo said...

Ehem, mcm kenal je gambar kartun first tu. Lukisan kite oh. :)