Fashion Show, EKSPRESI REMAJA TV3/TV9 bersama Nisa Kay

Friday, December 30, 2011

| | |
Fuh, rupanya telah lama dikepam entry ini, berminggu-minggu jugalah nampaknya dari tarikh event iaitu 30November yang lepas. hewhew. Jari disusun, maaf dipinta. First of all, thanks kepada owner EigthDesigns, Kak Sue kerana telah memberi kepercayaan kepada myra untuk memperagakan koleksi pakaian dari butiknya. 


What? I'm joining this event as a model? Catwalk atau seperti anak kucing berjalan dan mengesot?hewhew. For the first time i was like err, anxious semua ada. So nampaknya banyak kekurangannya di situ disebabkan oleh nervous nya terlebih had laju. But it's okae right? Namanya pon pengalaman pertama bukan? :')


Sedang muka ini ditempekkan make up, suddenly myra terperasan seseorang. So, siapakah dia? Owh, jumpa lagi Nisa Kay buat kali kedua tanpa tahu menahu kehadirannya di situ. 


Model-modelan pada hari itu


Maafla, gambar dengan Nisa je paling banyak dalam memory disebabkan kami kaki lensa makanya penuh kamera dengan gambar bersamanya. hewhew. 


Sebelum balik dari event ni, ada seorang blogger manis yang juga model untuk fashion show itu menegur myra, "Myravea kan? Saya selalu masuk blog myra". I was like, terharunya wuwuwu, ada juga rupanya yang datang singgah blog myra ni. Thanks dear!


So, before balik wajiblah snap gambar dulu bersamanya. Nama blogger manis ini ialah Izzati . Klik SINI untuk ke blognye and Say hye to her! *wink
Opss, nampaknya gambar ini tidak sopan di bahagian kaki. Maafkan saya :')



EDZ eightDesigns Malaysia's online shopping fashion blogspot | cardigan | shawl | tops | shoes
Kalau korang berhajat nak dapatkan koleksi terkini yang cantik, segak dan bergaya seperti para model memperagakan pakaian di atas, makanya bolehla rajinkan diri untuk melawat butiknya di blog http://www.eightdesignsboutique.com ataupun butiknya di Seri Bangi!



30 komen dari sweety:

ZYASH said...

Cantiknyer...wewitt...nak kenal boleh...

Nisa Kay said...

heeeeeeeeeeee suka gambar2 kitaaa :D

izzatiizzulikhwan said...

oke terharu di cini :') thanks sweet girl ;)

kim heeruul said...

dah jdi model dah dia nie..hihi

khalila said...

hehee... comel je gmbar last.

zubect said...

cantik semua model2 tuwh

Honey Kumicky said...

wa...cantik2 sumernya...

syaidatie nurdilla said...

Chantek Chantek semua.. @~@

!! YaNa YassiN !! said...

waaaah, #retis lah.

myravea said...

ZYASH : dengan yang mane satu?

myravea said...

Nisa Kay : heee.. suke jugak :D

myravea said...

izzatiizzulikhwan : my pleasure dear :)

myravea said...

kim heeruul : oh tidak

myravea said...

khalila : hehe..thanks dear

myravea said...

zubect : mereka cantik :)

myravea said...

Honey Kumicky : mereka manis :)

myravea said...

syaidatie nurdilla : mereka sweet :)

myravea said...

!! YaNa YassiN !! : kak yana nak kena ni..huuu

Nurfarahana A.Aziz said...

amboi kemain dia :)

myravea said...

Nurfarahana A.Aziz : bukan selalu :D

myravea said...
This comment has been removed by the author.
sarah mohamad said...

Jelitawan sedang beraksi =P :D

Lizzie Yasmin said...

Adakah ini 1st time saya masuk blog nin. Sweet

محمد رازيق said...

wah, cam retis. hehe. salam kenal.. first time dtg blog ni. salam kenal, free2, jmput singga blog kami. jmput bc entri DAHULU itu.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

cantekkkkkknye dia...

Lady Emilya said...

huhu comelnye sis ni =)

myravea said...

sarah mohamad : beraksi di medan perang. huhu :')

myravea said...

Lizzie Yasmin : Thanks sudi datang melawat :)

myravea said...

محمد رازيق : Salam kenal, thanks datang melawat :)

myravea said...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : Eh, mak dara kat sini! Tq sis :D