Puss In Boots | Percubaan membuat mata bulat puss!

Wednesday, November 23, 2011

| | |
At last, dapat jugak tunaikan permintaan hati untuk tonton this movie. Yey!Lompat dengan girang sekali dan thanks kepada si peneman untuk hari itu. Habis je MUET terus serbu panggung!
But time kat sane, i was like "Eh, da keluar da movie ni?Biar betul?" Ok, sebab musabab rasa sedikit hairan bin ajaibnya ialah terpampang di banner mengatakan bahawa movie ini bakal ditayangkan pada 24november di Malaysia. Tapi, myra tonton movie ini pada tarikh 21november. Peliks bukan? 




Ok, let it be. Antara sebab-sebab rasa excited untuk tonton movie ini ialah kerana hero nya ialah seekor kucing yang comel bernama Puss!Meowwwwww..dan digandingkan pula dengan heroin yang cun bernama Kitty, alolooo tomei!
Apa yang bestnya movie ni? Korang takkan frust sebab aksi-aksi comel dan lincah si kucing comel ini memang tidak menghampakan! Sampai myra boleh gelak guling-guling dalam panggung tu, so bayangkanla ya *hiperbola*. 


But seriously, u should watch it tambah-tambah untuk yang sedang mengalami tekanan di dalam kepala itu, cepat-cepatlah serbu tonton  movie ni ya. Confirm takkan menyesal sebab myra pon rasa macam nak tengok lagi dan lagi! Nak baca review tentang movie ini?KLIK SINI!


Okae, berbalik kepada tajuk entri ini. Percubaan untuk membuat mata bulat si comel puss sudah terhasil dengan jayanya! Eh, berjayakah saya?hewhew. Ini diaaa, tadaaa! Kalau tak berhasil myra nak larikssss duluu..Thanks for reading!

32 komen dari sweety:

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. comel jew wt mata bulat cm2..

shazwanazizan / wanblur said...

comey. haha

Eera Shera said...

comelnye..huuu

wawa wadzir said...

haha comel

.diannorhayati. said...

hihihi.

comel comel.

same la :D

cik pinaz said...

comey2xx ^^

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : kuikui..buat mate besa :D

myravea said...

shazwanazizan / wanblur : meow tomei :)

myravea said...

Eera Shera : hehe..ape yang comel dear? :P

myravea said...

wawa wadzir : hihi..puss ngan kitty tu geram je tgk, tomei!

myravea said...

.diannorhayati. : hehe..nak buat mata macam puss tak jadi ..heww

myravea said...

cik pinaz : huhu..thanks dear :)

Amy Farhana said...

Alahai cik myra! awat omeyy sgt niey! jelesss taw! kikiki ;D

aReLaN said...

hahaha...mata comey cm puss.ble la agaknya nk g tgk ek.busy je memanjang.

Elyzatul Nastaysah said...

comelnye myra wat mate boolat tu=)

Nur Aischa said...

wahh nak tgk la nanti,hilangkan stress spm ni xD

akak myra comel, bulatnya mata!! <3

myravea said...

Amy Farhana : alahai cik amy, time kasih..kikikiki :D

myravea said...

aReLaN : hehe..cepat gi tgk :D

myravea said...

Elyzatul Nastaysah : hihi..maceh sygss :)

myravea said...

Nur Aischa : huhu..pandangan dari atas tu, maceh lil :)

ishiko said...

wohhhhhh..
sejibik sejibonn tu... >,<

Ardini Humaira said...

macam heliza la cayam :D

DanieL AdiE said...

Mata kucing pic ke 3 tu mcm mata myra la..

Bulat!! Comel sangat2...

sarah mohamad said...

Comel dan comel. LIKE! Minggu ni nak tengok jugak movie ni! HEHEHE

D'ya Marshmello said...

wahh, muke you ade iras2 Najwa Latif la, kembar eyyh? by the way nak tengok la crite tu, nmpak mnarik.hehe lolz XD

JOM SINGGAH : Kepuasan Sebenar Di Tutti Frutti

myravea said...

ishiko : sejibon??kuikuikui

myravea said...

Ardini Humaira : hihi...heliza dear? :D

myravea said...

DanieL AdiE : hihi..menjadi juga percubaan kali ni *heee

myravea said...

sarah mohamad : cepat tgk sygss! hihi

myravea said...

D'ya Marshmello : Najwa latif pulak?huhu..macam2

Gadish Lollipop said...

Sebijik ! Ehehehe.comel comel

myravea said...

Gadish Lollipop : hehe..thanks si cumil :)