PROMOTION: MaVellous Rejuvamax, pakej kecantikan dan kesihatan dalam satu produk!

Tuesday, November 29, 2011

| | |
Korang pentingkan kecantikan dan kesihatan tak? Tak kiralah yes or no sekalipun, jom kita tengok satu produk ni jom. MaVellous Rejuvamax iaitu produk yang lengkap untuk kecantikan dan kesihatan kira two in one sekaligus! hewhew. Check this out! 
Penerangan produk :

  • formula anti penuaan lengkap yang dapat memulih dan mengaktifkan sel-sel tubuh
  • menghalang proses penuaan, mencantik dan memutihkan kulit, meningkatkan tenaga, menyahtoksid dan memperkuatkan sistem imunisasi.
Kelebihan produk :
  • Kulit Lebih Gebu, Lembut dan Anjal
  • Memberi lebih vitamin dan mineral
  • Menyeimbangkan kulit dan menjadi Lembap
  • Lebih berseri, cerah dan bersinar
  • tona ton sekata
  • Kulit nampak segar dan cerah
  • Memudarkan parut parut dan noda noda hitam

Cara penggunaan: 

  • CAMPURKAN dalam 1 gelas air = 1 paket, 1 kali sehari,selepas makan/sarapan pagi. 
  • PESAKIT KRONIK: 1 paket, 2 kali sehari, selepas makan. *tidak sesuai untuk wanita mengandung, kanak-kanak bawah umur 7tahun dan pesakit yang baru lepas menjalani pembedahan (boleh diambil selepas 3bulan proses pembedahan)


Harga: Pek promo RM100 mengandungi 4 sachets. LIMITED STOCK only.
first come, first serve.

Postage fee: RM10 SAHAJA ke semua tempat di Malaysia bagi SETIAP
pembelian. So, kalau nak jimat better beli more than 1 pek dalam 1
bayaran. Boleh kongsi dengan kawan, pakat beli ramai jom! Lagi jimat bukan?






How to order?

sms : 010-9687765 (jandy) 

email : jandyperra@gmail.com dengan subject: pek promo mavellous. 
Sila sertakan: Nama, kuantiti, alamat, No. Telefon


Extimate date of delivery: within 2 weeks selepas tarikh akhir promosi.
Nota penting: pembeli TERAWAL akan mendapat FREE POSTAGE!

Promosi berakhir pada 5Disember 2011

8 komen dari sweety:

kim heeruul said...

promote pulak.
lelaki pon boleh guna ?

CCTV Tasikmalaya said...

visit n comment here...

Ardini Humaira said...

fuhyooooo 4sachet rm100... lanje dni pliss :D

myravea said...

kim heeruul : rasenye boleh je :D

myravea said...

CCTV Tasikmalaya : Thanks :)

myravea said...

Ardini Humaira : ngehehee sambil tunjuk gigi :D

faeza said...

hye, nak tahu awak pakai cara ni cmne ea? boleh tak tunjuk video tutorial :) or maybe gambar sja pun ok

faeza said...

hye, nak tahulah awak pakai shawl cara ni mcm mana? maybe u can show us tutorial or pictures for step by step.