Photoshoot : Taman Layang-Layang

Friday, December 2, 2011

| | |
Setelah dua minggu dikepam photo-photo ini, barulah timbul rasa seperti mahu 'publish' kan di blog. Kali ini siapa pula yang rajin untuk shoot gambar myra? So, tak lain dan tak bukan si peneman setia akak Pen Merah kita.

Bt the way, namanya sahaja photoshoot di Taman Layang-Layang tapi apakan daya layang-layangnya pula langsung tiada di gambar. Sadiss bukan? :')
Warm up dulu, maka muka mestilah masam seperti cuka sambil bulatkan mata untuk percubaan menjadi si kucing comel Puss. Ini betul-betul cuka langsung tiada senyuman seperti meraih simpati pon ada. haihh :')

Sesi senyuman bermula maka pandang kanan dan kiri dahulu untuk melihat ada manusia lain atau tidak di situ. Kalau tiada senang hati, kalau ada terpaksa buat-buat senang hati. hewhew
Ini pula muka merajuk. Alahai, menjadi atau tidak? Hantam sajalahh. kuikui.
Ini pulaaa, eh perlukah ada caption untuk tiap-tiap satu gambar?Oh tidak, lu pikirlah sendiri! bak kata Nabil. hewww
Ini pula aksi suka hati makanya layan sajalahh. Ada lagi gambar, tapi takut pulak awak dan awak tak larat nak tengok aksi-aksi comot dari myra, so kita jumpa di lain hari dan waktu. Thanks for reading people!




52 komen dari sweety:

nurul diana said...

oke lawa , sye jeless , huhuh

Cik Yuyun Nadira said...

comel gilos XD

Ardini Humaira said...

bestnye.. bilalah dni nak merasa photoshoot ni.. sobsss

kim heeruul said...

ohsem! .=)

Cik tikah said...

u're so cute dear! :)

Leen a.k.a Linda said...

cantik lar u dear :)

Alieza Dayasari said...

awak mempunyai wajah yang menarik.. nice pic ....
singgah2 jap di sini.. usha enry usha iklan...

hazanis said...

cantik..=)

zulhilmi tempoyak said...

cantik2...

untung la ad photographer kan. ;D

myravea said...

nurul diana : awak pon lawa dear :)

myravea said...

Cik Yuyun Nadira : yuyun tomei ;)

myravea said...

Ardini Humaira : jom jom skali dni :D

myravea said...

kim heeruul : thanks kim :)

myravea said...

Cik tikah : u too :)

myravea said...

Leen a.k.a Linda : awak pon cantik dear :)

myravea said...

Alieza Dayasari : soooo sweet, thanks datang singgah :)

myravea said...

hazanis : Same goes to u :) Kecantikan wajah adalah anugerah Allah

myravea said...

zulhilmi tempoyak : hehe..thanks singgah sini zul :)

Saya,MRMS said...

...cantik,good work...kipidap ya...saya singgah sebentar.

myravea said...

Saya,MRMS : thanks n thanks singgah sini :)

Jay said...

wah..ehem..boleh tahan photoshot ni..kalau jay ader rase2 boleh jadi model jay untuk photoshot ni..hehe

cik pinaz said...

tak tipu .. memang cun ^^

starzieti said...

taman layang2 at ne tuh ? at pasir gudang pun ade taman layang2 jugak. best ! :D

btw, sume gambar lawa. :)

myravea said...

Jay : huhu..boleh je :)

myravea said...

cik pinaz : Thanks sygs :)

myravea said...

starzieti : hihi..myra xtaula dear, yang pasti tepi jalan :p

Thanks dear

Nur Aischa said...

comelnyaa kak myra ;D bertuah dpt pergi photoshoot <3

myravea said...

Nur Aischa : dik pon comel!
Alhamdulillah :)

aReLaN said...

phewwitt cik heliza kte.eh,cik myravea.comel je gmbr2 ni.xde ke org nk photoshoot gmbr laki2 ek??hehehe

myravea said...

aReLaN : hehe..thanks :) eh, ade jelaa untuk laki..huhu

sYiRa LoKMaN said...

cantikkkk :D

Syieda™ said...

comot tapi comey... ^_^

myravea said...

sYiRa LoKMaN : maceh dear :) Same goes to u

myravea said...

Syieda™ : hihi..saya budak comot :')

que said...

awk cm nak knai awk lg rpt erk....huhuhu

Aida Omar said...

cumey nya myravea.. sumpah jeles :)

myravea said...

que : siapakah anda?huhu :')

myravea said...

Aida Omar : sweetnye anda :)

abah khalisha said...

sERIUSNYA ADIK..HEHEHE

Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

DanieL AdiE said...

Mata Myra memang terbaikla!!

Comel sgt,,

jaa64 said...

feewittt....lawwaa :)

Mimie Allyfiesya said...

Ngee~ Cute banget..

gamep01nt said...

boleh tahan comel siot

model pakaian muslim wanita said...

salam kenal dari saya,,sukses yahh dengan postingan nya

myravea said...

abah khalisha : hehe..mmg siyes ni :P

myravea said...

DanieL AdiE : kuikui..maceh adie :)

myravea said...

jaa64 : fewwit, die pon lawa ;)

myravea said...

Mimie Allyfiesya : Thanks awak :)

myravea said...

gamep01nt : Kecomelan wajah adalah anugerah Allah *hee

myravea said...

model pakaian muslim wanita : terima kasih :)

aiN @ Si BuLaT said...

skali pndang cm Najwa Latif la!! siyes! hihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nice:))!