Photoshoot by KHAIRUL AZKAR

Tuesday, November 15, 2011

| | |
Assalamualaikum..

Siapa tak kenal si Photographer handalan Malaysia iaitu Encik Khairul Azkar atau lebih dikenali sebagai KA. Paling best sebab dia pernah juga shoot Najwa Latif, Fatin Liyana dan Cik Epal. Rasa bertuah pon ada on that day, pengalaman pertama itu sangat berharga bukan?hewhew. 

Ditambah pula perisa dengan sentuhan make up dari Ary Muzamer yang memang superb, so kalau korang memerlukan MUA untuk majlis perkahwinan, pertunangan dan sebagainya, bolehla klik SINI untuk melihat hasil sentuhannya. Buat korang yang risau tentang kening dicukur, don't worry sebab Ary takkan cukur kening korang punyalah. Ada teknik lain untuk buatkan kening korang nampak kemas macam photo-photo di bawah ni *wink*

My partner on that day, Wirda :)


By the way, photo-photo di atas langsung tidak diedit, terus lagi langsung dari lensa kamera. Best kan? Memang puas hati. Thanks kepada photoG Khairul Azkar, Le Docteur, Pen MerahMohd Azly Jamaludin dan Ary Muzamer


Lokasi : Pullman putrajaya & taman tasik cempaka bangi


51 komen dari sweety:

aRa ❤ aFiq™ said...

wah syok nye jdik model.. na jugak..

FizaFizz said...

wahh cantik nya myraa!! siyes dia tak cukur kening?? best3..heee

DanieL AdiE said...

Comel2!!

LIYANA IZANI said...

lawa :D

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : kuikui..jom2 :)

myravea said...

FizaFizz : Btol dear, die mmg xcukur bulu kening tu :)

myravea said...

DanieL AdiE : maceh adie :)

myravea said...

LIYANA IZANI : thanks dear :)

beLLa said...

uih. lawa2 blaka. tp nampak garang woo ;p

myravea said...

beLLa : hehe..photoG sowh buat muka garang..kuikui

Siti NuruL Ain said...

Untung jadi orang cute and photogenic like you...


thumbs up to you myravea.. nice work.. boleh jadi pro model after this..hehe

myravea said...

Siti NuruL Ain : thanks dear, amin..photoshoot ni pon suka suki je ni :)

Nizam Ijam said...

cantik..nnt ajak saya lak..haha

myravea said...

Nizam Ijam : hehe..okae ijam :)

aten faten said...

cantik la kamu.

myravea said...

aten faten : thanks dear, kamu pon cantik :)

ainakhani said...

kenapa tak senyum? muka masam je. huhuhuhu ke mmg nak buat tema masam?
just asking

♛ Dea Arematt ♛ said...

u looks different with the make up...;p

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ sgt chanteq ... muka pon nampaq lain pulak :P

p/s : camne nak pakai shawl camtu erk? hehe!

cik ika said...

wah..cnteq~~

Amy Farhana said...

*wink wink , look garang sgt laa muke dik! hihi senyum cket kan npk maniss hihi ^_~ , myra chumels!! hihi

Ujang9897 said...

garangnya muka..hehe=)

NURUL ASHIKIN said...

wow marveles,gorjes, wonderful,etc

Hizami Rahim said...

wah. dahsyat betol gambar gambar ni. syabas. :D

myravea said...

ainakhani : hehe..photoG tak bagi senyum sangat..huhu

myravea said...

♛ Dea Arematt ♛ : yes dear, i look more matured..hewhew

myravea said...

✿ pink velvet : hehe.shawl style biase je ni dear, myra main belit je..kuikui

hanabunga said...

u gojes dear!

myravea said...

cik ika : thanks dear :)

myravea said...

Amy Farhana : hehe..mmg nampak garang pon dgn make up tu.huaaaa

myravea said...

Ujang9897 : kuikui..abang ujang la ni swoh garang-garang..haha

myravea said...

NURUL ASHIKIN : woww..not that much..hehe..thanks :)

myravea said...

Hizami Rahim : thanks zami :)

myravea said...

hanabunga : thanks dear, u too <3

HujanMenjerit said...

cuba senyum sikit, lagi comel ^^

Nurul Mazni Sawal said...

teknik tutup kening.. :) hehehe.. dah ramai mua yg buat since bukan semua suke kening dickur.. u look great on those pic :)

myravea said...

HujanMenjerit : hehe..photoG tak bagi senyum..huwaaa

myravea said...

Nurul Mazni Sawal : owh. baru ku tahu..hehe..thanks dear :)

Izzati said...

tgk jgak dekat blog wirda tadi :)

~eZmALiZa~ said...

wah3..sakan noh adik kite ni shoot sane sini.. hahaha :D

anyway, yupp! kening boleh dihilangkan tanpa cukur kan? nampak smoot aje bila kening terbentuk cantik..ini adalah teknik solekan :)

ape pon, muka myra nampak matang sangat :) sesekali nampak matang..sbb selama ni kak ezma tgk muka myra cute mcm adik2 lagi..hehehe :) nice entry syg!

myravea said...

Izzati : ohh wirda..hehe :)

myravea said...

~eZmALiZa~ : kuikui..bile pulak dapat nk shoot dgn akak ni?hihi..tulaa, kali ni nampak matured sket kan..hehe

HafizRahman.com said...

wahhhh myra dah jadik model....=)..mintak sign...=)btw smua gmbr ni cntik..

syamsid dhuha said...

pergghh niceee

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Myra nampak lain sgt. :)

myravea said...

HafizRahman.com : eh, suka suki je ni :) thanks hafiz

myravea said...

syamsid dhuha : perghhh tq :) hehe

myravea said...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim : betul tu dear, nampak matang sket..kuikui

Cik Eka said...

cantiknya dia...suka tgok..nampak matang sangat..

Ardini Humaira said...

comelnyeee ^__^
slim btoi... kasi tips slim kat dni pelisshhh :D

haifa nadia said...

best nye dpt jd model..dya mmg mnt bab model2 ni..:D