Pengomen terbanyak mingguan terima RM100?

Monday, November 7, 2011

| | |
Korang suka mengomen entry?Entry jenis apa yang korang suka mengomen?Okae, tak kesahlah entry apa sekalipun yang menjadi pilihan hati untuk mengomen, but myra baru sahaja selesai berlumba secara sihat dengan menjadi pengomen tegar blog PEN MERAH untuk minggu yang lepas..




Agak-agak best tak kalau jadi pengomen tegar pon boleh terima RM100 dari owner blog?Confirm best giler bukan?hewhew. Ni prove bahawa myra menjadi "pemenang top komentar minggu ini" blog PEN MERAH. Alhamdulillah rezeki :)
komen Pemenang Top Komentar Minggu ini?


Banyak gila kan, untuk seminggu je sampai 1501 komen?Saingan sihat saya ialah wanie. Pheww, lenguh tangan menaip, tapi alhamdulillah usaha tangga kejayaan. Perasaan sungguh riang gembira pabila apa yang kita usahakan membuahkan hasil bukan?So, tunggu apa lagi?Jom serbuuu blog PEN MERAH yang murah hati ini!

26 komen dari sweety:

cik violet said...

perghhh...bila ad contest tu..xtau pon..hoho

kim heeruul said...

tahniah..=)

ZWAN SABRI said...

wah! untungla nanti dapat rm100.. bolehla blanja zwan Secret Recipe.. HEHE

MySuaraBlog: Shark Night 3D Sekadar Mendebarkan

Wanie said...

tahniah pesaing ku..weee..:)

myravea said...

cik violet : hehe..kne rajin usha2 ;)

myravea said...

kim heeruul : thanks kim :)

myravea said...

ZWAN SABRI : haha..duet da habis shopping untuk sehari nii..cian kan?hewww

myravea said...

Wanie : same2 pesaingku :)

Cik tikah said...

tahniah! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

bole la lanje ara pasni.. :P

cik chinta said...

hohh?? mengomen je ble dpt adiah..best tu..ekekeke..malas tol r nk komen. baca rajin la.

myravea said...

Cik tikah : thanks dear :)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : kuikui.. duet tu da habiss time shopping smalam gak..boros!!

myravea said...

cik chinta : tau xpe..best kan? ;)

Syieda™ said...

tahniah... ^_^

DanieL AdiE said...

Wah..seronoknye...

Tahniah!!

N Good Luck

nurul adlina said...

bestnye...
tahniah!!! nak serbulah..
jom serbu blog ni jugk..
www.aleen-purple.blogspot.com

Hizami Rahim said...

wah. tak nak bagi zami sikit ke? haha.

myravea said...

Syieda™ : thanks dear :)

myravea said...

DanieL AdiE : seronok beronok..hehe..thanks adie :)

myravea said...

nurul adlina : hehe..thanks :)

myravea said...

Hizami Rahim : kuikui..nak share, tapi da habis shopping la zami..huwww

ain dzaya said...

apa yg myra komenkan sampai capai seribu tuh..hehehew..
ke buat komen sama jer...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Congrats, Myra! :)

myravea said...

ain dzaya : hehe..xla..komen balik ape yg lain2 komen..hihi..da jd mcm tempat chat da kat sane..kuikui

myravea said...

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim : Thanks dear :)