Majlis Pra Tonton Filem "Alamak Toyol!"

Sunday, November 6, 2011

| | |
Hye awak, saya pegang ala-ala tiket "Alamak TOYOL!"
Jom tengok same-same nak?hewhew..
Majlis Pra Tonton Filem Alamak Toyol ni bertempat di MBO Subang Parade pada 1 november 2011 dan sudah mula ditayangkan pada 3 November yang lepas. Buat yang belum menonton, jom penuhkan panggung gerenti korang gelak sakan pecah perut semua ada. hewhew. Nak tahu jalan cerita filem ini?Mari baca review filem dari PEN MERAH @ UJANG.

toyol+filem+2011 Pra Tonton dan Sinopsis Filem Alamak Toyol
Jengjengjeng.....Toyol hijau sudah keluar, ke sini mari kamuuuuu!hewhew..So, nak tahu siapakah yang memainkan watak toyol ni?Here you are, si cilik berbaju hijau yang suka berlari!*wink*
Bersama  David Teo dan pen merah
Thanks Cik Epal
Thanks Pen Merah
 Kak Yana



Thanks for reading! *wink*



Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

11 komen dari sweety:

cik violet said...

best ke cite tu cik adik ?

kim heeruul said...

semua pra tonton awak dpt tgk yerk..best nye..

Miss Eiza said...

wah semua blogger famous awk dh jumpa..bestnyaa...sy baca blog diorang je :(

myravea said...

cik violet : cite tu kelakar, pecah perut..hehe

myravea said...

kim heeruul : alhamdulillah, rezeki org bawak ;)

myravea said...

Miss Eiza : jodoh pertemuan..kuikui

♛ Dea Arematt ♛ said...

bestnyer..lom tgk agi..:).. slm aidiladha..!!

myravea said...

♛ Dea Arematt ♛ : salam aidiladha dea :)

wani brahim said...

wahh beznya suma pra tonton bley tgk..

myravea said...

wani brahim : alhamdulillah,rezeki org sudi bagi :)

~diAhOntHeblOg~ said...

ooo..ade ternampak adik manis ni aritu time pra tonton tu..tp kite tgk cite lain..hehe..