Korang sukakan kucing?Khas buat penggemar kucing!

Saturday, November 19, 2011

| | |
"Meoww meowww..aloloo tomeinyeee"

Korang minat kucing tak?Kucing jenis apakah?Eh, kucing pon ada jenis-jenisnya bukan? Kucing pon ada cap dan brands tahuu..hewww..Ada kucing parsi, kucing siam, kucing persia, kucing Turkish Van, kucing ragdoll, kucing birman dan banyak lagi! 


Myra suka kucing yang gebu bulunya. Rasa geram tak ingat kalau dapat meow yang gebu dan comel sebab nanti rasa seperti nak goncang-goncang dia sambil lambung-lambung itu meow!hewhew. Sangat kejam ini manusia, jangan lambung-lambung kucing yek *wink*
Comel tak kucing dalam gambar ni?wewwit..Kembang kempisla tuannya penmerah nanti. Sangat gebu dan manja itu kucing, bila kita duduk dia pon duduk sekali atas riba kita. Meowwmeoww. alahai tomei.


Buat korang yang gemarkan kucing, kat sini myra ada senaraikan blog yang menulis tentang penjagaan kucing dan kelab kucing. Mari kita serbuuuu!


21 komen dari sweety:

Phat said...

ala comey nye...phat mmg suka kucing dan kalo kucing dok dekat ngan paht mmg phat peluk2 kucing tu nk2 mcm yg awk pegang tu

Ardini Humaira said...

whoaaa!!! gebussssnye meowwww ni... rasa nak pelok2 :D

LaLa said...

suke kucing tp ayah x bagi bela :(

atiqa aris said...

aritu kite nampak de budak lambung2 kucing.da r ank kuceng comel lak tu.ee nk tpatah tgn die tau,rse cm nk cekek2 je budak tu.kejam naa.

aRa ❤ aFiq™ said...

waaa.. na kucing 2.. na na.. suka tp mama da buang kucing kt umah.. sbb kucing 2 jahat.. T.T

fatin ツ said...

comeyyyyyyyyy

Nurul Mazni Sawal said...

sangat comel.. kucing tu.. hihihi

DanieL AdiE said...

SUke kucing gak..

Kucing Siam..

myravea said...

Phat : alahai..sweetnye laki yg suke kucing ni..hihi

myravea said...

Ardini Humaira : tau xpe..peluk2 meoww tuu..hihi

myravea said...

LaLa : ciannye lala..

myravea said...

atiqa aris : haaa..sampai terpatah tangan?fuhh..geramnye dengar..grrr

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : huhu..kucing tu jahat cemane ara?

myravea said...

fatin ツ : huhu..tomeii ye babe ;)

myravea said...

Nurul Mazni Sawal : hehe..btol kak, kucing tu mmg comei pon :)

myravea said...

DanieL AdiE : kucing siam?hehe..comel2 ;) wahhh..suke kucing jugak yek

aRa ❤ aFiq™ said...

kucing 2 jahat slalu buang aer lam umah.. hee

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : laaa..ptotlaaa..huhu

Hizami Rahim said...

comel kucing tu.

myravea said...

Hizami Rahim : kucing akak pen merah :)

Fad said...

Cik, nak tanya pendapat, saya ada beli kucing parsi baru-baru ni, tapi masalah timbul apabila, kucing yg lama (american short hair) tak boleh terima lah, dia tak merajuk tapi garang sangat, macam mana nak handle eh? bagi idea plzzzzzzzz