Jom serbu join "E-Belia Blog Contest!"

Thursday, November 17, 2011

| | |
Assalamualaikum

Kali ni dengan besar hatinya myra nak jemput para blogger memeriahkan lagi suasana dengan join contest sebegini rupa. Syaratnya sangat mudah, just taip entry then submit dan korang berpeluang untuk menang tambah nilai prabayar ratusan ringgit tau! Seronok bukan? So apa tunggu lagi? Mari join bersama! 


 
Buat anda, anda dan anda yang masih belum mengisi maklumat anda di E-Belia, boleh berbuat demikian di Portal E-Belia . Saya sudah, anda bila lagi? Buat mereka yang berminat untuk join contest ini, bolehlah melawat PORTAL VYREC untuk maklumat yang lebih terperinci. 

12 komen dari sweety:

kim heeruul said...

wah..mcm menarik..

Mia Liana said...

dah join.... hehehe :)

myravea said...

kim heeruul : ape tunggu lagi, ceparla serbu..kuikui

myravea said...

Mia Liana : hehe..akak mia mmg lajuuuu..huhu

DanieL AdiE said...

Waaa...good luck Myra...

myravea said...

DanieL AdiE : Thanks adie.

Sara Ali said...

menarik..

myravea said...

Sara Ali : contest da ditutup dear..huu

meowwmania said...

comelnya blog dia..

myravea said...

meowwmania : hehe..maceh dear :)

Ardini Humaira said...

nak p daftar juga lah... jom3 :D

myravea said...

Ardini Humaira : silakan daftar dear :)