Doa Pendekat Jodoh

Saturday, November 5, 2011

| | |
Sedang sedap merangkak mahupun berjalan atau berlari di muka buku sebentar tadi, terjumpa pula dengan satu doa pendekat jodoh.. Buat mereka yang memegang status single ataupun engaged, doa ini memang sesuailah untuk korang.. Selamat beramal :)


Ya Allah, jadikan dirinya "nama orang' kekasihku didalam hati yang tenang dan berikan khabar gembira kepadanya dan sampaikan 110 kebaikan kepadanya..Sesungguhnya Allah adalah sebaik2 penjagaan dan Dia juga Maha Pengasih dan Penyayang..





Emm..myra pon nak berdoa, tapi part "nama orang" tu lemah siket sebab calonnya pon takde..hewhew..So, saya berdoa agar dijodohkan dengan seorang lelaki yang soleh. AMIN.




Thanks for reading
Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

18 komen dari sweety:

ariey said...

insyaalah amin .., doa yang bagus untuk mereka yg single ..

aRa ❤ aFiq™ said...

okies da doa.. hehe :)

kim heeruul said...

amin..^^

myravea said...

ariey : thanks :) hehe..yeps

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : untunglaaa da ade yg punye..hewhew

myravea said...

kim heeruul : thanks kim :)

Syieda™ said...

amin...

insyaAllah...^_^

myravea said...

Syieda™ : thanks dear :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah ada apa2 ka

RaihanaCJ said...

takut lah nak doa macam nie.takut nty tetebe tersuke orang lain pulak.haha

ekabukanmakcikkau. said...

hahaha pinjam lah nama awal ashaari sekejap ke hahaha

nuruashia ♥ said...

ameeen =) nuru tiap2 ary doa hehehe..

wani brahim said...

amin ya rabbalalamin...minta2 jumpa dgn pilihan hati hehehe

myravea said...

cik wanie Lovela (CWL) : eh, mane ade ape2..huwww

myravea said...

RaihanaCJ : haha..playgirl ni..kuikui

myravea said...

nuruashia ♥ : wahh..baguslaa..amalkan :)

myravea said...

wani brahim : hehe..minta-minta begitulah :)

myravea said...

ekabukanmakcikkau : alamak, nanti jadi madu scha..xmolaa..kuikui