Contact lens paling digemari!

Wednesday, November 2, 2011

| | |
Bersambung dari entry yang lepas, so contact lens jenama apa yang menjadi pilihan hati myra?Here you goooooooo! Sangat jatuh chenta sama ini BLINCON, ya diulang blincon ya bukan con con yang lain..hewhew.



 I'm wearing this sweetie brown colour



And the latest one yang tak berapa nak puas hati, BB blincon
Eh, why i'm not satisfied with it?Okae, actually myra engatkan bila pakai nampaklah warna choco tu, but kesedihan melanda diri pabila warnanya bila dipakai di mata ini menjadi black! Oh tidak, frust menonggeng jadinya, menangis tiada gunanya..acecee

Next colour yang bakal di attact ialah BB Brown and BB Pink! Eh, pink??hewhew. I'm not sure yet. Best kan blincon ni?ade macam-macam choice yang ada and the latest one untuk bigger eyes semestinya sweetie and BB. For those yang tak penah try untuk pakai bigger eyes ni, you should try!



Dah join? Jom serbuu join giveaway yang menarik ni! Klik SINI!

32 komen dari sweety:

starzieti said...

takut nak pakai contact lens tapi rase cam nak try nt. hehe.

Ardini Humaira said...

dni suka beli kaler grey :D

myravea said...

starzieti : hehe..mula2 mmgla takut dear :)

myravea said...

Ardini Humaira ; Hihi..myra pnah try grey but lagi suke brown ;)

Syieda_Joy™ said...

pernah try pakai..kedip2 mata terkuar benda ni..hahahaha... ^_^

Syafiq Isme said...

Untunglah mata pakai contact lens. hehe. eh tak skit ke bijik mata asyik tenyeh ngan lens je. haha i x pandai kot nak pakai. tapi mata u nampak besar.ewahh haha

hey, I ada buat entry pasal perempuan zaman skarang memakai tudung mengikut biarawati kristian. Eh, betul ke ? Tak faham lah, cuba U bg pandangan :)

http://bubblechezz.blogspot.com/2011/11/mengikut-biarawati-kristian.html

myravea said...

Syafiq Isme : hehe..tak sakitla, mane ade tonyoh bijik mata tu..huhu

Ok, i'll be there :)

myravea said...

Syieda_Joy™ : hehe..awak tak letak CL ni betul2 kot kat mata tu, sebab tu kedip2..hehe

Rosalia said...

tak rabun.hahah

myravea said...

Rosalia : hehe..tak rabun takyah pakai tau :P

DanieL AdiE said...

Comelnye dia..

myravea said...

DanieL AdiE : eh?hahaaa..comelnye die balik :P

aRa ❤ aFiq™ said...

myra CL ni than lame ta? mls na try sbb kot2 ta pkai t.. CL an expired 3bln.. huhu

Finaz Jaafar said...

kne pandai pilih myra..ada tu kalau kite bli wrna biru skalipun ble pky nmpk mcm black je..

errr btw, smlm Myra ada jgk kt mlm pra tonton Alamak Toyol kan?nak tegur tapi tak tau nme..pstu Myra bz brgmbo..huhu

HerNameIsSha said...

wah cantik~ Blincon nie price dy dalam brp? *sori buat kaunter pertanyaan pulak. :P

sarah mohamad said...

blincon memanggg besttt bestt besttt! tapi tu lah pricey sket hehehe

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : blincon tahan dalam 3bulan dear :)

myravea said...

Finaz Jaafar : betul tu dear..hehe..alahai, blogger jugak upenye..hehe

myravea said...

HerNameIsSha : blincon ni RM70 je :)

myravea said...

sarah mohamad : hehe..btol tu, best sangat! ;)

HerNameIsSha said...

hehe wah berbaloi la gitu. makasih ya ^_^

myravea said...

HerNameIsSha : same2 dear

onie said...

mesti byk collection contact lens kan! :D

ariey said...

bulat jer mata ~ ;D

Qaseh Qhaleef said...

cik Qaseh skg ni pkai pink .. smart la .. nmpk brownish + purplish .. nice =)

myravea said...

onie : koleksi yang lepas adela, yang sekarang sepasang je..hewhew

myravea said...

ariey : hehe..bigger eyes with blincon ;)

myravea said...

Qaseh Qhaleef : pheww, tak aci, nak jugak..hihi

Azam Lambert said...

dah pernah pakai sweetie brown.
tapi kurang naek la kaler dia. jadik dark brown. tapi design dia tetap best! :)

saya tak minat sangat pakai lens bigger eyes or something like that. sebab tak suke ade hitam tepi tebal2. cukup satu kaler je. :D

myravea said...

Azam Lambert : hihi..kalau untuk lelaki, janganla pakai bigger eyes, nanti comel sangat..kuikui

hanabunga said...

mahal tak yg ni dear?

cik wanie Lovela (CWL) said...

cantik..heheh akak pun rabun tapi pakai spect ja insy ada keberanian nak pkai.

tapi tips dari kawn akak dia reja makeup retiss .dia pesan pakai lens yg 14mm cukup jgn pkai 16mm sbb rosak biji mata. i'm not sure tp nie kawan akak ckp..heheh