Buncitkan perut di RESTORAN KUNYAH!

Monday, November 28, 2011

| | |
Memandangkan teringin untuk buncitkan perut dengan mee bandung cap ala-ala muar, so myra dan kak pen merah decided untuk makan di sini, iaitu di Restoran Kunyah. Eh, di manakah terletaknya restoran yang kami buncitkan perut ni?Ianya terletak di Wangsa Walk ya kawan-kawan *wink* 
Sebelum makan, wajiblah kita untuk snap snap snap photo dahulu even perut sudah membunyikan lagu keroncong versi rock angguk-angguk geleng-geleng. hewhew.
Inilah kak pen merah yang sudi untuk membawa myra keluar berjimba dan membuncitkan perut bersama-sama. Kalau ikutkan plan asal, akak ni mengidam nak makan nasi ayam tapi apakan daya kaki sudah dijejakkan di restoran ini terus switch da plan. *wink*

Buat korang yang mengidam nak makan Mee Bandung Muar, jemputla datang ke restoran ini untuk memeriahkan majlis ya. hewhew. Jujur dari hati, myra katakan bahawa Mee Bandung di sini amatlah sedap! Sedap sehingga menjilat jari bak kata mereka. Kira takkan menyesal mahupun frust menonggeng setelah merasai keenakan Mee ini.
Korang tahu tak apakah ini? Okae buat yang buat-buat tidak tahu menahu, inilah yang dinamakan Keropok Lekor ya. Yang ni pon boleh tahan sedapnya, maka anda silalah cuba selepas ini. Now, apa tunggu lagi?Mari kita serbuuuuuuuuuu!






37 komen dari sweety:

Phat said...

korang berdua ni kalo buat entry mestibuat phat lapar..myravea n pen merah hehe

MiSz fiFiEyQa said...

aaaa...sedapnye...keropok lekor my fav!!!meleleh air liur tengok malam2 camni... T_T

cik pinaz said...

wah ! nampak macam sedap ^^

ROTIKAYA said...

kenapa kak Pen Merah nampak anggun semacam #LOL

aRa ❤ aFiq™ said...

kopok lekor pown ada eh.. hehe..

myravea said...

Phat : hehe..saje nak bagi phat lapoo :D

myravea said...

MiSz fiFiEyQa : kuikui..confirm ngah lapar kan?hehe

myravea said...

cik pinaz : memang sedap!huhu

myravea said...

ROTIKAYA : jgn xtahuu, kak pen merah mmg da mkin anggun yek..huhu

wahh..rotikaya datang sinilaa..terharuu :')

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : ade dear :)

kim heeruul said...

perhhhh..
pen merah tu kakak angkat u kan. hihih..

myravea said...

kim heeruul : i dunno..but die sangat baik :)

Muji Juherwin said...

eleee eee,, bikin perut mkin keroncongan ajja..,

Muji Juherwin said...

eleee eee,, bikin perut mkin keroncongan ajja..,

shahrazali said...

wahhhh...sedapnya tgok mee bandung tu...baru tgok dah rasa sedap...haha...

Khidhir said...

last2 kropok lekor pun sdap.. hmm, tp cam nak try mee bandung dia. gambar cam best je..

EJA said...

hihi..bnyaknya makanan..mmg buncitla lepas tu..

nurul diana said...

doii perut x brkeroncong pgi2 ni , hahahaha

ed shahir said...

alahai sedapnyaaaa :)

J. Hass said...

sedapnye makanan2 kat malaysia... terliur :(

myravea said...

Muji Juherwin : hehe.. memang nak bagi keroncong pon..kuikui

myravea said...

shahrazali : memang sedap pon, ce try :)

myravea said...

Khidhir : memang sedap, tryla dua-dua..hehe

myravea said...

EJA : kuikui..takmo buncit :P

myravea said...

nurul diana : hihiii..cepat makan! ;)

myravea said...

ed shahir : memey ahh :P

myravea said...

J. Hass : mestiiii :)

Nur Aischa said...

wahh sedapnyaaa, paling terliur yg kropok lekor tu :D

myravea said...

Nur Aischa : mee bandung tu pon sedap tau!huhu

DanieL AdiE said...

Lama x makan mee bandung...

myravea said...

DanieL AdiE : jom jom makan ;)

Abang Long said...

Mee bandung!!!! yes! yes! Ni yg buat Abg Long lapo ni

myravea said...

Abang Long : hehe..cepat carikss :D

SyedGraphiX said...

pepagi ni dah la tgh lapar. tgk mende makanan tu sume makin lapar jadinya #eh XD

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

bestnya! suap!!!!:)

myravea said...

SyedGraphiX : kuikui..saje nak bagi lapar.hehe

TwiggyLiyana said...

oh my god the keropok lekor looks a.w.e.s.o.m.e.