Blogger mirip Heliza Helmi

Saturday, November 12, 2011

| | |
Assalamualaikum..

Anda, anda dan anda minat Heliza Helmi tak?Siapa suka sila angkat tangan cepat!hewhew..myra sukaa sangat, sebab die comel bermata bulat!Teringin sangat nak date-date dengan die. So, siapakah blogger mirip akak Heliza ini?Emmm, taknak taip panjang-panjang, mari kita lihat gambar di bawah..
Eh, siapakah gerangan di sebelah kiri Heliza Helmi tuu?Siapakah dia?Samakah mereka?Errrr, tak tahu tak tahu sambil angkat-angkat bahu dan kening. hewhew


Gambar dari entry INI



Actually, myra pernah post entry bertajuk BETUL KE INI BLOG HELIZA HELMI? suatu ketika dahulu.Hehehe. So, agaknya kenal tak siapa blogger mirip Heliza dalam entry ini?Nak perah santan jap tapi ini bukan entry masuk bakul angkat sendiri ye, harap maaf.kuikui.Ok bye, baik myra larikssss duluuuu, takut kena kejar dek korang baling gula-gula *winkwink*






Thanks for reading! :)




p/s: Harap maaf, ini entri suka-suka je. Tang mana yang samanya pon tak tahu. :')



69 komen dari sweety:

♛ Dea Arematt ♛ said...

amboi..perasan ek..:P.. hihi.. kiut ape heliza helmi tuh.. hehe

cik violet said...

ad iras jugak la ;p

DanieL AdiE said...

SEBIJIK LA!!!!!!!!!!!!!!

Syafiq Salim said...

mmg sama, spendek2 HH, pendek lagi MV....
mauahahahaha :D

fathiahRAIHANA said...

Hihihihi mmg sama pun
sangat sama ^^
comel dua2 tawww

aReLaN said...

hahahaha...ade dh tu iras2 sket.

Nurul Mazni Sawal said...

hehehe.. gambar yang last memang ade iras2.. :)

yqnq ellyana said...

untunglaaaa muke ade iras heliza..bhahaha

arnissa said...

a'aaahh larr.. same.. cute g2.. heheeee... comel nyerr... :)

lynda said...

a'a.. mirip heliza !

aRa ❤ aFiq™ said...

mmg mirip la.. :)

myravea said...

♛ Dea Arematt ♛ : hehe..sekali sekala jeeee..kuikui

myravea said...

cik violet : hihi..selamat ade jugak :')

myravea said...

DanieL AdiE : sebijik ke sejibik ea adie?kehkehkeh

myravea said...

Syafiq Salim : sampainya hatimu syafiq..huahua

myravea said...

fathiahRAIHANA : kus semangat.hehe

myravea said...

aReLaN : hehe..iras2 je, takdela sebijik :)

myravea said...

Nurul Mazni Sawal : gambar yang last tu gambar wink wink..

myravea said...

yqnq ellyana : bhahaha..untunglaaa

myravea said...

arnissa : kuikui..ade iras je, tapi tak serupa *wink*

myravea said...

lynda : kuikui..sikit je tak banyak :)

myravea said...

aRa ❤ aFiq™ : mirip tak serupa..hehee

beLLa said...

same2. same cute, mate beso. hihihi. comeyy~ ^^

Syafiq Salim said...

sampainya hatiku, untukmu jua....
bukan untuk orang lain pun...
bahahaha.... :)

myravea said...

Syafiq Salim : hahaha..boleh lak buat lawak ea..hamboih ;)

myravea said...

beLLa : hehe.mate beso ke bella? *wink

Elyzatul Nastaysah said...

aah la dear.awak de iras heliza=)

myravea said...

Elyzatul Nastaysah : hehe..cikitlaaa

J. Hass said...

untunglaa muka macam heliza :P

Amy Farhana said...

a'ah same laa sygs! shumels kamu niey! *kenyit mata kat kamu! ^_*

LaLa said...

heee, comel la =D

✿ pink velvet ✿ said...

ehhh! ha'ah lah ... same ... pttlah bile masuk blog ni asyik ckp muke tuan blog ni sgt familiar ... rupenyer mcm heliza, hehehe~~

nurul adlina said...

dua2 cmelha..
samalah tu.. hhe~

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha

starzieti said...

a'ah la. gmba yg last tuh cam heliza. wah, bestlah die muke cam heliza. :D

kim heeruul said...

awk tu mmg muka sejibik mcm heliza tu..=)

myravea said...

J. Hass : hoho..untunglaaa banyaknye untung die..huwww

myravea said...

Amy Farhana : hehe..kenyit mata balik dekat kamu *wink*

myravea said...

LaLa : maceh dear :)

myravea said...

✿ pink velvet ✿ : ngehehe..owh, nampak mcm familiar yek ;)

myravea said...

nurul adlina : thanks dear, hehe..sama tapi tak serupa..eh?hehe

myravea said...

cerita best : hehe..ok apk joe

myravea said...

starzieti : huaa..sama tapi tak serupa *wink* thanks for reading :)

myravea said...

kim heeruul : kuikuikui..iyolaaa awak ;) thanks for reading

~AmyLiana86~ said...

mmg mcm heliza pun myra nie..skali pandang nmpak cm heliza..hehe

nuruashia ♥ said...

pic last tu ade iras hehehehe..

puteri nur aqiliah said...

u study kat uitm mna ek? pilah or melaka?

myravea said...

~AmyLiana86~ : hehe..akak ni :)

myravea said...

nuruashia ♥ : hehehe..iras skit2 je tu ;)

myravea said...

puteri nur aqiliah : uitm pilah :) why dear?

nurul diana said...

makk aii gambar yg kenyit mata tu iras gilaaa

farra8979 said...

wah, memang ada iras la... ^__^

Nizam Ijam said...

sama2 :D

myravea said...

nurul diana : kuikuikui..ade jugak org ckp cmtu :)

myravea said...

farra8979 : hehe..^_^

myravea said...

Nizam Ijam : huhu..hai ijam :)

Nazifa said...

macam kak nurulbadiah pn ade :)

myravea said...

Nazifa : eh, ade ke?tak rasenye..huhu

Alia Ramley said...

boleh lah.. =)

Diyana Ali said...

sama la. cute mira . hehe :)

NSR said...

Untunglah sama dgn akak cun ! :3

Ahmad Syarif said...

sy ada sorang member leh katakan 80% mirip cam heliza..
TIme dia photoshoot hari tu, 90% cam heliza.
Dengan matanya yang bulat and gayanya tuh..

:)

myravea said...

Diyana Ali : kuikui..maceh dear

myravea said...

NSR : kuikui..eh, adik cun! ;)

myravea said...

Ahmad Syarif : Da tengok, bahagian mata die, besar! hehee

Lyssa Faizureen said...

Eeheee . Memang sama pun wahai akak kuuu ! :p

Miss Jennyjane said...

Comel kakak myra :) kwn saya juga mirip sgt mcm heliza helmi.look n see.. :) dye tkde blog.hu3.. http://www.facebook.com/Maseyka4eva

Anonymous said...

cntik kakak ;)kwn saya juge wajahnye mirip dgn heliza helmi :)
dye xde blog. look n see.. http://www.facebook.com/Maseyka4eva

Anonymous said...

Kwn sy ckp sy jgk mrip kak heliza helmi. Haha. Entah katmne irasnye pon xtaw